Kaymakam Özçelik, 'Halkimizin Kapisi Bizlere Açik Oldugu Gibi, Bizim De Halkimiza Kapimiz Her Zaman Açiktir'

Bitlis’in Hizan Kaymakami Nurhalil Özçelik, esnaflari ziyaret edip vatandaslarla sohbet ederek, “Halkimizin kapisi bizlere açik oldugu gibi, bizim de halkimiza kapimiz her zaman açiktir” dedi.

Kaymakam Özçelik, 'Halkimizin Kapisi Bizlere Açik Oldugu Gibi, Bizim De Halkimiza Kapimiz Her Zaman Açiktir'
Ilçe merkezindeki esnaflarla isyerlerinde bir araya Kaymakam Özçelik, esnaflarin talep ve sorunlarini dinledi. Esnaflardan çalismalari hakkinda bilgi alan Kaymakam Özçelik, Devlet olarak her zaman yanlarinda olduklarini ifade ederek, “Amacimiz, halkimiza her seyin en iyisini sunarak yanlarinda oldugumuzu bilmelerini saglamaktir. Halkimizin kapisi bizlere açik oldugu gibi, bizim de halkimiza kapimiz her zaman açiktir. Vatandaslarimizin refahi, huzuru için çalisiyoruz. Esnaflarimiza hayirli isler ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Isyerlerinde kendilerini ziyaret etmelerinden dolayi duyduklari memnuniyeti dile getiren esnaflar, Kaymakam Nurhalil Özçelik’e tesekkür ettiler. Kaymakam Özçelik’e ziyaretleri sirasinda Ilçe Jandarma Komutani Vekili Üstegmen Hasan Yilmaz ve Ilçe Emniyet Müdürü Mahmut Metin Eyidogan eslik etti.
Kaynak: İHA