Erzincan Cezaevinde Olaganüstü Hal Tatbikati Yapildi

Erzincan Kapali Ceza Infaz Kurumu tarafindan cezaevinde firar, isyan, yangin ve afet gibi durumlarda kurum ve hükümlülerin güvenligini tehlikeye düsürecek olaylara iliskin olarak olaganüstü hal tatbikati yapildi.

Erzincan Cezaevinde Olaganüstü Hal Tatbikati Yapildi
Tatbikat çerçevesinde senaryo geregi sabah saatlerinde mahkumlarin isyan çikardigi cezaevinde yangin meydana geldi. Ihbar üzerine bölgeye polis, jandarma, itfaiye, AFAD ve saglik ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulasan güvenlik güçleri, cezaevi disinda ve içinde güvenlik önlemi aldi ve olaya müdahale etti.

Erzincan T Tipi Kapali ve Açik Ceza Infaz Kurum Savcisi Irfan Alper’in de katildigi tatbikata Ceza Infaz Kurumu dis güvenliginden sorumlu Il Jandarma Komutanligi ve Cezaevi Jandarma Komutanligi ekipleri, Erzincan Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, 112 Acil Servis ekipleri, Itfaiye ekipleri ile AFAD ekipleri katildi.

Basarili geçen ve gerçegi aratmayan tatbikat sonunda Erzincan T Tipi Kapali ve Açik Ceza Infaz Kurum Savcisi Irfan Alper tatbikata katilan tüm ekiplere tesekkür etti.
Kaynak: İHA