Bin 300 Metre Uzunluga Sahip Cadde Sil Bastan Yenilendi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi sehrin önemli ulasim arterlerinden olan Ibrahim Kangal Caddesi’ni yeniledi. Sirinevler Mahalle Muhtari Talat Özcan, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ekrem Yüce’ye ve çalisma arkadaslarina tesekkür ediyorum. Altyapisi yenilenen caddemiz asfalt islemlerinin tamamlanmasiyla yeni bir yüze kavustu. Hayirli olsun” dedi.

Bin 300 Metre Uzunluga Sahip Cadde Sil Bastan Yenilendi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi sehrin kilit ulasim arterlerinden olan Ibrahim Kangal Caddesi’ni yeni yüzüne kavusturdu. Ulasim altyapisini güçlendiren, modern yollar ile konforlu ulasim için gündüz gece mesai harcayan Büyüksehir Belediyesi, altyapidan üstyapiya cadde ve güzergahlari sil bastan yeniliyor. SASKI marifetiyle kanalizasyon, içme suyu ve yagmursuyu altyapisi yenilenen Ibrahim Kangal Caddesi, asfalt çalismalarinin da tamamlanmasiyla birlikte yeni yüzüne kavustu. Bin 300 metre uzunluga sahip güzergahta yaklasik 4 bin ton asfalt kullanilirken, Sirinevler Mahalle Muhtari Talat Özcan, çalismalar dolayisiyla Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce’ye ve mesai harcayan tüm ekiplere tesekkür etti.

Ibrahim Kangal Caddesi’nin gerek mahalleleri gerekse sehir ulasimi için çok önemli oldugunu ifade eden Sirinevler Mahalle Muhtari Talat Özcan, yenileme çalismalarindan duyduklari memnuniyeti paylasti. Özcan, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ekrem Yüce’ye ve çalisma arkadaslarina tesekkür ediyorum. Altyapisi yenilenen Ibrahim Kangal Caddesi asfalt islemlerinin tamamlanmasiyla yeni bir yüze kavustu. Mahallemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA