Gölcük'te Bin 41 Kadin AK Parti'ye Katildi

AK Parti Gölcük Ilçe Kadin Kollari Baskanligi’na katilan bin 41 yeni kadin üyeye temsili rozet takdim edildi. Törende konusan AK Parti Il Baskani Mehmet Ellibes, "Kadin kollarimiz Gölcük’te bin 41 yeni üye ile daha da güçlendi" dedi.

Gölcük'te Bin 41 Kadin AK Parti'ye Katildi
AK Parti Gölcük Ilçe Kadin Kollari Baskanligi’nin yeni üye katilim töreni, Gölcük Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapildi. Ocak ayinin basindan bu yana partiye katilan bin 41 yeni kadin üyeye temsili rozet takdim edildi.

Törende konusan Il Baskani Mehmet Ellibes, "Yaz kis demeden tüm teskilatimizla sahada en aktif çalisan partiyiz. Bu yogun programlarimizda partimize yeni üyeler de kazandiriyoruz. AK Parti, Türk siyasi hayatinda en yaygin ve etkin kadin teskilatlanmasini kuran, genel merkezinden sandik kurullarina kadar tüm kademelerinde kadinlara en çok yer veren partidir. Bu davanin büyümesinde, güçlenmesinde, her seçimde yeni zaferler elde etmesinde en önemli etken olan kadin kollarimiz, Gölcük’te bin 41 yeni üye ile daha da güçlendi. Ari gibi çalisan hanim kardeslerimizi kutluyor, çalismalarinda muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Törene Ellibes’in yani sira Genel Merkez Kadin Kollari MKYK Üyesi ve Kadin Kollari Il Koordinatörü Dora Kübra, Il Kadin Kollari Baskani Yasemin Özdemir, Gölcük Ilçe Baskani Çetin Seymen, Gölcük Ilçe Kadin Kollari Baskani Saime Yelken ve çok sayida partili katildi.

Kaynak: İHA