Büyüksehir'den Online 'Abonman Kart' Yükleme Hizmeti

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, ulasim konusundaki hizmetlerini çesitlendirerek arttiriyor. Bu çervesinde Büyüksehir Belediyesi, abonman ulasim kartlarina internet araciligi ile online yükleme hizmeti baslatti.

Büyüksehir'den Online 'Abonman Kart' Yükleme Hizmeti


Kayseri’de ulasimi daha hizli ve güvenli, daha konforlu hale getirmek konusunda sürekli çalismalar yapan Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin ulasim kartlarina bakiye yüklenmesini kolaylastiran uygulamalari da hayata geçiriyor. Bu anlamda daha önce ulasimdan faydalanmak için temassiz kredi kartlari ve NFC özellikli telefonlar ile toplu tasima ücreti ödeme yöntemlerini vatandasin hizmetine sunan Büyüksehir Belediyesi, bu kez de toplu tasima için kullanilan abonman kartlarina online olarak bakiye yükleme imkâni da tanidi.

Abonman yükleme islemi online olarak, https://kart38.com yada https://kayseriulasim.com adreslerinden yapilabilirken, yükleme isleminin ardindan en yakin kiosk cihazlarindan vize islemi tamamlanabilecek.

HER PLATFORMDAN BILET DOLUM, HER ANLAMDA HIZMET

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, sehirdeki ulasim alt yapisini, ulasim çesitliligini arttirmak suretiyle konforlu, güvenli ve hizli ulasim hizmetini Kayserililere sunarken, toplu ulasim biletleri dolumu konusunda da tüm imkânlari adeta seferber ediyor. Bu çerçevesinde ayrica N Kolay Kayseri Ulasim Mobil Uygulama’sindan da vatandaslara ulasim ödeme kolayligi saglayan Büyüksehir Belediyesi, Kayseri Ulasim A.S. araciligi ile 340 bayi, 17 özel gise ve 80 otomatik bilet dolum makinasi ile hizmet verirken, toplam 437 fiziki noktada vatandaslar, bilet teminini yapabiliyor.
Kaynak: İHA