'Gel Bir Konusalim' Dedigi Kadini, Kizinin Önünde Basindan Vurdu

Bursa’da bir sahis, eglence mekaninda tanistigi solist kadini “Gel bir konusalim” diye yanina çagirip, kadini kizinin gözü önünde tabancayla basindan vurdu. Agir yaralanan kadinin kizi ise annesinin basinda gözyaslarina boguldu.

'Gel Bir Konusalim' Dedigi Kadini, Kizinin Önünde Basindan Vurdu
Olay, saat 01.30 siralarinda merkez Osmangazi ilçesine bagli Sirameseler Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, I.A. (46) eglence mekaninda tanistigi Nurten Inan’i isten çiktigi sirada takip ederek, evinin bulundugu Çatal Sokak’a gitti. I.A., kendisiyle görüsmek istemeyen Inan’i “Gel bir konusalim” diyerek ikna etti. Daha sonra Nurten Inan, I.A. ile evinin önünde sözlü tartismaya basladi.

Kisa sürede büyüyen tartisma üzerine I.A., yaninda getirdigi tabanca ile Inan’i kizinin gözü önünde basindan vurdu. Silah seslerini duyan komsulari durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, saglik görevlileri agir yarali kadina olay yerinde yaptigi ilk müdahalenin ardindan Çekirge Devlet Hastanesine kaldirdi.

Öte yandan, polis ekipleri olay yerinden araçla kaçan süpheliyi kisa sürede yakalarken, Inan’in hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
Kaynak: İHA