Sultanbeyli'de Park Halindeki Araci Kundaklayan Sahis Tutuklandi

Sultanbeyli’de sokak içerisinde park halinde bulunan bir araci kundakladigi tespit edilen süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sultanbeyli'de Park Halindeki Araci Kundaklayan Sahis Tutuklandi
Sultanbeyli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, 13 Ocak’ta Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi’nde sokak içerisinde park halinde bulunan bir aracin kundaklandigi ihbari üzerine harekete geçti. Olay yeri ve çevresindeki kameralari inceleyen ekipler, bir sahsin olay yerine motosiklet ile geldigini ve araci yaktiktan sonra olay yerinden motosiklet ile kaçtigini belirledi. Kamera görüntü tespitinden eskâl bilgilerinden olayi gerçeklestirenin K.D.(26) isimli sahis oldugu tespit edildi.

Olayla ilgili yapilan incelemede, K.D.(26) isimli sahsin agabeyi olan F.E.D isimli sahsin, kundaklanan araç sahibi M.A.’nin babasinin evinde bir süre kiraci olarak oturdugu, kiralik evden magdur sahsin babasinin zoruyla çikartilan F.E.D.’nin kundaklama olayini kardesine yaptirdigi belirlendi.

Süphelilerin yakalanmasina yönelik yapilan çalismalar neticesinde, 19 Ocak’ta farkli adreslere yapilan operasyonlarda, K.D.(26) ve F.E.D isimli sahislar muhafaza altina alindi. Adreste yapilan aramalarda ise, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 17 adet fisek ve 0,8 gram metanfetamin maddesi ele geçirildi.

1 süpheli tutuklandi

Kundaklama olayinda kullanilan motosikleti parçaladiklari belirlenen K.D.’nin kardesi K.D.(32) ve K.K. isimli sahis yakalanarak gözaltina alindi. Yakalanan sahislardan K.D.(32) ve K.K. “Resmi Belgede Sahtecilik”, “Görevli Memura Mukavemet” suçlarindan sevk edildikleri adli makamlarca serbest birakildi. “6136 SKM” ve “Nitelikli Mala Zarar Verme” suçlarindan yakalanan F.E.D. hakkinda adli kontrol hükümleri uygulanirken, kundaklama olayini gerçeklestiren K.D.(26) ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA