Hacibaba Pastaneleri Bir Fabrikayi Daha Diyarbakir'a Kuruyor

Diyarbakir’da 38 yili askin süredir tatli sektöründe ün salan ve Türkiye’ye birçok farkli tat kazandiran Hacibaba Pastaneleri, Diyarbakir’da 7 katli bir fabrikayi daha hayata geçiriyor.

Hacibaba Pastaneleri Bir Fabrikayi Daha Diyarbakir'a Kuruyor
Türkiye’ye birçok farkli tat kazandiran Hacibaba Pastaneleri, Diyarbakir’da 7 katli fabrika ile dünyayi tatlandiracak bir projesini daha baslatti. Milyonluk yatirimla Diyarbakir’da yeni istihdam lokomotifi aktiflestirecek projeyi Hacibaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Baskani Yilmaz Elaldi müjdeledi. Konu ile ilgili açiklamalarda bulunan Elaldi, Diyarbakir’dan dogan ve tüm ülkeye yayilan yatirimlarinin büyüyerek dünya çapinda faaliyet göstereceginin altini çizdi. Elaldi, “Firmamiz tipki Diyarbakir’in kadim surlari gibi Diyarbakir’da dogdu. Köklerimizi saldigimiz bu mübarek sehir ana merkezimiz olmak üzere buradan dünyaya yayiliyoruz. Uzun zamandan beridir genisletmeyi düsündügümüz is portföyümüzü çok katli bir yapi üzerinde göklere dogru çikarmak için kollari sivadik. Faaliyete yakin zamanda girecek olan yeni imalathanemiz vasitasi ile hem istihdama ciddi bir katki saglayacagiz hem de yeni bir sube açmis olacagiz. Büyümeye ve gelismeye devam edecegimizi tüm kamuoyuna saygilarimla iletiyorum" dedi.



“Fiyatlarimiz zaten piyasanin altinda”

Fiyat politikasi noktasinda tatlicilarin almis oldugu sabit fiyat olayi ile de ilgili açiklama yapan Yilmaz Elaldi, vermis olduklari karardan dolayi kendini kutladigini fakat Hacibaba Pastaneleri olarak zaten fiyatlarinin digerlerine oranla düsük oldugunu hatirlatti. Elaldi, “Yani biz fiyat politikamizi ilk günden beridir vatandaslarimizin menfaati dogrultusunda kullaniyoruz ve kullanmaya da devam edecegiz. Yeni bir yere çok daha kaliteli bir vizyonla start verecegiz. Bu çalismalarimiz tüm kamuoyu tarafindan dikkatle gözlemlenecek ve farkindaliklarimiz yine tatli dünyasini yakindan ilgilendirecek. Yeni çalismamiz hayatin tüm kesimine hayirli ve ugurlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA