Pendik'te Aidat Tartismasi Silahli Kavgaya Dönüstü Açiklamasi 2 Yarali

Pendik’te aidatini ödemeyince site yönetiminin sikayetçi oldugu sahis, oglu ile gittigi ofisteki müteahhide ve kardesine kursun yagdirdi. Olayda müteahhit ve kardesi yaralanirken, saldiri ani güvenlik kamerasina yansidi.

Pendik'te Aidat Tartismasi Silahli Kavgaya Dönüstü Açiklamasi 2 Yarali
Olay, geçtigimiz çarsamba günü saat 15.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, müteahhit olan Turgut D., yaninda kalfa olarak çalisan Sabettin Ç.’ye bir daire verdi. Daire sahibi Sabettin Ç., 2 yil boyunca sitenin aidat parasini ödemeyince site yönetimi kalfadan sikayetçi oldu. Bunun üzerine sinirlenen Sabettin Ç., müteahhit olan Turgut D.’nin satis ofisine giderek tartismaya basladi.

Kisa sürede büyüyen tartismada Sabbettin Ç. oglunu arayarak “silahimi getir” dedi.

Oglu Bahtiyar Ç. ise müteahhit Turgut D.’nin satis ofisine gelerek Turgut D.’ye ve yaninda bulunan kardesi Bekir D.’ye kursun yagdirdi. Ardindan baba ve ogul tas ve yumruklarla saldirdi. Kisa süre sonra baba ve ogul olay yerinden kaçti.

Olayda müteahhit Turgut D. ve kardesi yaralandi. Yasanan o anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde; müteahhit ve kardesinin ofiste oturdugu sirada, Bahtiyar Ç.’nin ise silahla ofise girerek Turgut D.’nin bacagina kursun yagdirdigi, Bekir D.’nin de kendisini sandalyeyle korumaya çalistigi anlar yer aldi. Bekir D.’ye de kursun yagdiran baba ve ogulun, abi ve kardese tas ve yumruklarla saldirdigi görüldü.



“Oglu tabancayla geldi, ön kapidan girer girmez sarjörü bosaltana kadar ates etti”

Konu hakkinda konusan müteahhit Turgut D., “Kardesimi ariyor, tehdit ediyor. Bir yarim saat içinde ’Gel ben seninle görüsecegim, siz beni icraya vermissiniz’ dedi.

Bende ofiste oturuyorum. 2 tane misafirim var, oturuyorum sohbet ediyoruz. O disardan içeriye tuhaf bir hali ve tavirlariyla girdi. Içerde küçük kardesim vardi. Bekir’e, ’Yanasma, git öbür tarafa’ gibi tavirli sözlerle saldirmaya basladi.

Ardindan küfür etti. Arbede yasandi. Oradaki misafirler ile 4 kisi onu durduramiyoruz. Oglunu aradi ’çabuk silahi al, çabuk buraya yetisin’ dedi.

Oglu tabancayla geldi. Ön kapidan girer girmez sarjörü bosaltana kadar ates etti. 3 tane mermi bana geldi, kardesime bir mermi geldi. Yani biz iyiligin merhametin bedelini ödedik. Adami zorla daire sahibi yaptim. Olay savcilikta. Azmettiren babasiydi, gelip içerden olay çikaran ve oglunun telefonla arayip ’oglum çabuk silahi al, gel’ diyen azmettirici babasiydi. Azmettirici su anda disardaymis, tutuklanmamis. O bizi vuran oglu tutukluymus” dedi.

Kaynak: İHA