Çanakkale'de Suç Örgütü Çökertildi Açiklamasi 7 Tutuklama

Çanakkale’de Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince düzenlenen operasyonda örgütlü olarak tehdit ve baskiyla karsiliksiz mal aldiklari ve tefecilik yaptiklari süphesiyle gözaltina alinan 7 süpheli çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Çanakkale'de Suç Örgütü Çökertildi Açiklamasi 7 Tutuklama
Çanakkale Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri örgütlü olarak tehdit ve baskiyla karsiliksiz mal aldiklari ve tefecilik yaptiklari öne sürülen 7 süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti. Il merkezinde yürütülen teknik ve fiziki takip ile 3 aylik çalismanin ardindan kentte tehdit ve baski uygulayarak pazar esnafinin ve köylülerin mallarini zorla ve karsiliksiz aldiklari, degisik alanlarda faaliyet gösteren kisileri is yerlerini devretmeye zorladiklari ve tefecilik yaptiklari öne sürülen süpheliler E.D, H.D, Y.K, H.I, E.B, B.K. ve M.Ç. yakalandi. Süphelilerin adreslerinde yapilan aramalarda 2 tabanca ve tabancaya ait fisekler ile magdurlara ait çok sayida senet ve çek ele geçirildi.

Gözaltina alinan süpheliler emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Savciliktaki ifadelerinin ardindan 7 süpheli çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA