Polis Kaçirilan Çocugu Bulmak Için 12 Saat Kamera Kaydi Izledi

Adiyaman’da kaçirilan 4 yasindaki çocugu bulmak için polis ekipleri, 12 saat boyunca güvenlik kameralarinin görüntülerini inceledi. Anbean takip edilen görüntüler sayesinde 24 saat geçmeden çocuk bulundu.

Polis Kaçirilan Çocugu Bulmak Için 12 Saat Kamera Kaydi Izledi
Adiyaman’dan kaçirilan ve 110 kilometre uzakliktaki Sanliurfa’da bulunan 4 yasindaki Suriye uyruklu H.U. için polis ekipleri seferber oldu. Kaçirilma ihbarini aldiktan sonra Adiyaman ve Sanliurfa’daki onlarca is yerine ait güvenlik kamerasi görüntüleri, KGYS ve radar görüntüleri incelendi. Çocugun kaçirildigi Barbaros Hayrettin Mahallesi’nden Adiyaman-Gölbasi karayolu Özelevler mevkiine kadar yaya olarak ilerleyen yüzde 60 engelli S.A. isimli zanli ve çocugun geçtigi güzergahtaki kameralar tek tek incelenerek adim adim takip edildi. Polis ve jandarma ekipleri sahislarin geçtigi yerlerde arazi arama ve taramasi yapti.

Özelevler yakinlarindan otostop ile Sanliurfa’ya gittigi tespit edilen S.A. ve 4 yasindaki H.U.’nun bulunmasi için özel ekip olusturuldu. Sanliurfa Emniyet Müdürlügü ile yapilan müsterek çalismalar neticesinde 24 saat geçmeden Balikligöl’de zanli çocuk ile birlikte yakalandi. Çocugun saglik kontrolünde herhangi bir darp veya istismar izine rastlanmamasi rahat bir nefes aldirdi.

Çocuklarina Adiyaman Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü bahçesinde kavusan Ahmet Usu ve Lemia Seyho, mutluluk gözyaslari sonrasinda polis ekiplerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA