Kirisikliklari Yok Eden Maske Uygulamasi

Adanali kadinlari yeni güzellik uygulamalari ile bulusturan Bellapais Güzellik Merkezinin ’Esthemax’ uygulamasi yogun talep gördü. Güzellik Uzmani Sinem Çekinmez, Esthemax’in aslinda çok üst segment bir ürün oldugunu belirterek, "Düzenli olarak yapilirsa kalici olarak kirisikliklari yok edebiliyoruz" dedi.

Kirisikliklari Yok Eden Maske Uygulamasi
Kentte 4 subeyle hizmet veren Bellapais Güzellik Merkezinin sahibi Güzellik Uzmani Sinem Çekinmez, subelerinde uygulanmaya baslayan ’Esthemax’ uygulamasi hakkinda bilgi verdi. Esthemax’in dünyada ödül almis maske grubunda 1 numara olan bir sistem oldugunu vurgulayan Güzellik Uzmani Çekinmez, "Bununla birlikte 22 çesit segmenti var. Cildin ihtiyacina göre hangi segmente uygunsa o segmentle birlikte cilt bariyerinin üzerine uyguluyoruz. Islem esnasinda ürünler hidrofilik oldugu için suda açilma özelligi var ve çok hizli bir sekilde cildin RNA’sina ve DNA’sina kadar isleyebilir" diye konustu.



"Kalici olarak kirisiklari yok edebiliyoruz"

Esthemax’in çok üst segment bir ürün olduguna deginen Çekinmez, "Bununla birlikte yaptigimiz VIP islemler için daha uygun diye düsünüyorum. Bu islemleri yaptigimizda belli segmentlerinde aninda kirisikliklari yok ediyoruz. 20 gün kadar kaliciligi oluyor. Bununla birlikte düzenli olarak yapilirsa kalici olarak kirisikliklari yok edebiliyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA