Beyoglu'nda Hayati Inanç'in Katilimiyla 'Can Veren Pervaneler' Programi Gerçeklestirildi

Hayati Inanç’in “Can Veren Pervaneler” programi, Beyoglu’nda yapildi. Programda konusan Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, “Farkli kültürlerin, farkli medeniyetlerin, farkli yasamlarin oldugu yer Beyoglu. Elbette ki biz kendi medeniyet degerlerimizden, tarihimizden, inancimizdan aldigimiz ilhamla bir gayretin içerisindeyiz. Her sey Beyoglu için” ifadelerini kullandi.

Beyoglu Belediyesi tarafindan Yazar Hayati Inanç’in “Can Veren Pervaneler” programi Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Programa Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, davetliler ve çok sayida sanatsever vatandas katildi.

Program baslangicinda Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz’in gerçeklestirdigi projeler konuklara aktarilirken ardindan Baskan Yildiz tarafindan Inanç’a hediye takdim edildi.

“Her sey Beyoglu için”

Programin açilis konusmasini yapan Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, “Beyoglu’nda ne yapiliyorsa bunu hep birlikte yapiyoruz. Farkli kültürlerin, farkli medeniyetlerin, farkli yasamlarin oldugu yer Beyoglu. Elbette ki biz kendi medeniyet degerlerimizden, tarihimizden, inancimizdan aldigimiz ilhamla bir gayretin içerisindeyiz. Yaklasimimizi gördünüz; adalet, emanet ve mesveret üzerine bir anlayisla Beyoglu’nu dinliyor birlikte yönetiyoruz. Sonuçta her sey Beyoglu için, insanimiz için. Simdi de Beyoglu olarak cumhurbaskanimiza, ‘Türkiye Yüzyilina’, büyük ve güçlü Türkiye’ye her anlamda nasil katki sunabiliriz bunun gayretindeyiz. Biz çocuklarimizi esas aldik. Onlara en iyisini yapabilmek, gelecegin Türkiye’sini onlara hazirlamak gibi sevda ile bu hizmetleri yapiyoruz. Insallah bunu da hep birlikte gerçeklestirecegiz” seklinde konustu.

Hayati Inanç’in kürsüye çikmasiyla birlikte salonda büyük cosku ve heyecan yasandi. Konusurken hem düsündüren hem de güldüren Hayati Inanç dinleyicilerinden büyük alkis topladi.
Kaynak: İHA