Ankara Emniyeti'nden Hirsizlik Operasyonu Açiklamasi 4 Kisi Tutuklandi

Ankara Emniyet Müdürlügü il genelinde 14 ayri evde meydana gelen hirsizlik olayinin aydinlatilmasi için gerçeklestirdigi es zamanli operasyonda 4 süpheli gözaltina alindi. Daha önceden çok sayida suç kaydi bulundugu anlasilan 4 süpheli çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekipleri il genelinde yapilan çalismalar ve 198 farkli kamera görüntüsünün incelenmesi neticesinde 14 ayri evde meydana gelen hirsizlik olayini gerçeklestiren sahislara yönelik düzenledigi es zamanli operasyonda S.V.,S.K.,E.A.,N.M. isimli 4 süpheli yakaladi.

Süphelilerin hirsizlik yapacaklari bölgenin yasam tarzina göre kiyafet seçip, kiralik ev arama ya da misafir bahanesiyle binalara gelip, özellikle kilitli olmayan dairelere kapi dili düsürmek suretiyle girdikleri, para, ziynet, silah gibi degerli esyalari çaldiklari ve müstekileri 14 evden 792 bin 507 TL maddi zarara ugrattiklari tespit edildi. Süphelilerden, S.V.’nin 101, S.K.’nin 59, G.M’nin 17, N.M.’nin 15, E.A.’nin 11 olmak üzere toplamda 203 suç kayitlarinin oldugu ve S.K.’nin 50 yil 8 ay kesinlesmis hapis cezasinin oldugu tespit edildi. 4 süpheli adli makamlara sevk edilerek çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA