Uyusturucu Tacirini Yarasi Ele Verdi
Bursa’da uyusturucu taciri Erkan Lekesizgöz, yürüyüsü nedeniyle polis tarafindan durduruldu. Üstünde yapilan aramada uyusturucu madde ve kullanmaya yarayan payp ele geçirildi.

Erkan Lekesizgöz’ün üstünde ve sirt çantasinda, savci talimatiyla arama yapildi. Yapilan aramadasüphelinin sirt çantasindaki seffaf poset içinde 86,43 gram metamfetamin, uyusturucu hap ile uyusturucuiçimine yarayan payp adi verilen aparatele geçirildi. ’Uyusturucu madde ticareti’ suçundan 4 ayri suç kaydi oldugu tespit edilen Lekesizgöz, polis tarafindana gözaltina alindi.
Yürüyüsü ele verdi
Geçtigimiz yil Mayis ayinda Gemlik’te silahla vurularak yaralanan Erkan Lekesizgöz’ün, vücudunda 15 kursun yarasi oldugu ve saldiri nedeniyle böbreklerinin ve bagirsaklarinin zarargördügü, bagirsaklarinin disarida oldugu ve halen açik yarasinin bulundugu ögrenildi. Yarasi nedeniyle ayakta durmakta güçlük çeken ve bayginlik geçirenLekesizgöz, Mudanya Devlet Hastanesi’nde polis nezaretinde tedaviye alindi. Erkan Lekesizgöz, hastanedeki tedavisinin ardindan ’uyusturucu madde imal ve ticareti’ suçundan adliyeye sevk edilecegi ögrenildi.
