Eskisehir Basari Ödülleri Sahiplerine Teslim Edildi

Üçüncüsü düzenlenen Eskisehir Basari Ödülleri Final Töreni’nde ödülleri sahiplerine verilirken, sunulan sahne sovlari büyük begeni topladi.

Eskisehir Basari Ödülleri Sahiplerine Teslim Edildi
Bir otelin etkinlik salonunda genis katilim ile gerçeklestirildi.

Birçok önemli ismin katildigi gece, keman dinletisiyle basladi.

600’ün üzerinde adayin oldugu gecede toplam 53 kategoride sahipleriyle bulusan ödüller, halk oylamasi ve jüri inisiyatifi ile belirlendi. 200 bin kisiyi askin kullanici oy kullanarak ödüllerin sahiplerini belirledi. Gecede sunuculuk görevini ise sunucu Soner Yüksel ve ünlü aktör Wilma Elles üstlendi. Gece ödül teslim törenin ardindan Burak Kut konseri ve çesitli sahne sovlari ile noktalandi.

“Türkiye’nin en büyük yerel ödül töreni olma özelligi tasiyor”

Gecenin organizatörü Ahmet Can Akdemir, “Su an salon tam kapasite dolu. Geçtigimiz yil da bu sekildeydi ama bu yil ilgi biraz daha fazlaydi hatta masa sayisini arttirmak zorunda kaldik. Sehrin tüm sosyal, bürokratik ve siyasal çevrelerini bir araya getiren bir organizasyon. Eskisehir’in ilk ve tek kirmizi hali organizasyonu ayni zamanda Türkiye’de de hem internet oylamasina hem de katilimci sayisina baktigimiz zaman Türkiye’nin en büyük yerel ödül töreni olma özelligi tasiyor. 200 bin kisiyi askin kisinin oy kullandigi 600’ün üzerinde adayin yer aldigi bir organizasyon. Eskisehir’in ilgiyle bekledigi bir organizasyon, bugün çesitli platformlarda canli yayinlar olacak. Ödül takdim eden isimler ve jüri üyeleri sehrin taninan isimlerinden. 53 kategorinin 30 tanesi halk oylamasi ve jüri inisiyatifiyle belirlendi. Kalan 23 kategori ise jüri üyelerimiz tarafindan belirlendi" dedi.

Kaynak: İHA