AK Partili Sürekli'den Bir Günde 4 Ilçede Mesai

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, bir günde, 4 ilçede ziyaret ve bulusmalar gerçeklestirdi. Karsiyaka’da Bölge Ilçe Baskanlariyla toplanti yapan sürekli; Tire’de taziye ziyaretlerinde bulanarak, çarsi esnafiyla bir araya geldi. Ardindan, Ödemis’te Gençlik Merkezi Futbol Sahasi’nin açilis törenine katilan Baskan Sürekli, Menderes’te de “Ilk Oyum Erdogan’a, Ilk Oyum AK Parti’ye” gençlik bulusmasina katildi.

AK Partili Sürekli'den Bir Günde 4 Ilçede Mesai
AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, agirlikli olarak gençlikle gerçeklestirdigi programlarda, Türkiye’nin 21 yilda nereden nereye geldigini anlatarak gençlere su ifadelerle seslendi: “Gençlerimiz; sizler katettigimiz mesafenin kanitisiniz. Pek çogunuzun dogdugu yillar boyunca sizler için çalistik. Bugün üreten, fark olusturan bir gençligimiz var. 21 yil öncesine göre, her alanda katlanarak büyüyen Türkiye’nin de güvencesi, geleceginin mimarlarisiniz. Bu noktada önünüzü açmaya devam edecek olan yine Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’dir ve yine AK Parti’dir.”

"Ne yurt ne gençlik kampi vardi"

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Menderes’te katildigi “Ilk Oyum Erdogan’a, Ilk Oyum AK Parti’ye” bulusmasinda, "Ödemis’te, Gençlik Merkezi Futbol Sahasi’nin açilisindan geliyorum. Bu merkezlerimizin sayisi Izmir’de de her geçen gün artiyor. Yolunuz Alsancak’a düserse, oradaki Gençlik Merkezi’ni de ziyaret edin. Yine, Güzelyali’da tarihi binada Atatürk Gençlik Merkezi’miz, Kinik ve Ödemis’te yaptigimiz Gençlik Merkezlerimiz sizler gibi binlerce gencimizin kendisini gelistirme alanlari olarak faaliyette. Karsiyaka Gari’nda düzenlemesi devam eden Gençlik Merkezi’mizde çok yakinda faaliyete geçecek. Izmir’de 13 tane Gençlik Merkezi’miz var. Türkiye’de, 20 yil önce ‘Genç Ofis’ diye bir sey yoktu. Gençlik Merkezi sayisi 10’u geçmiyordu. Sadece 5 adet Gençlik Kampi vardi. Yurtlar sinirliydi. Bugün itibari ile Gençlik Merkezi sayisini 500’ün, Genç Ofis sayisini 345’in, Gençlik Kampi sayisini 54’ün üzerine çikardik. Ögrenci yurdu kapasitemizi 5 kat arttirdik. Bugün milyonlarca gencimizin faydalandigi bu mekânlarda; girisimciligin, yabanci dil egitiminin, sanatin, paylasimciligin, sporun, sosyal inovasyonun en güzel örnekleri ortaya koyuluyor" açiklamasinda bulundu.

Isveç skandalina vurgu Altili masaya gönderme

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Karsiyaka’da; Karabaglar, Konak, Bornova, Kemalpasa, Çigli, Bayrakli, Karsiyaka ve Buca Ilçe Baskanlariyla bir araya geldi. Baskanlardan, çalismalariyla ilgili bilgi alan Sürekli, NATO üyeligi için Türkiye’nin onayini bekleyen Isveç’in Stockholm kentinde, terör örgütü PKK/YPG destekçisi bir grubun Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a yönelik çirkin eyleme iliskin "Bu bir provokasyondur ve göstermistir ki Isveç’in NATO üyeligi için endisemiz yerinde bir tutumdur. Terör örgütlerinin faaliyetlerine son vermemesi halinde de bu sürecin ilerlemesi imkânsizdir. Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaskanimiza yönelik yapilan bu çirkin eylem ve tutumun telafisi yoktur" dedi.

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu’nun son çikislari ve aldigi tepkiler nedeniyle "6’li masa dagiliyor mu" seklindeki tartismalari da degerlendiren Baskan Sürekli, "Masanin ayaklari basindan bu yana zaten çok saglam degildi. Adaylarindan hükümet yapisina kadar ne istedigini ne yapacagini bilmeyen, ayni yere yumruk vurduklari tek bir baslik olmayan bu yapidan ülkeyi yönetmesini kimse beklemesin. Su ana kadar tek birlestikleri sey, toplanti tarihleri. Bu masadan her türlü kriz çikar, masa çöker ama istikrar ve güven çikmaz" diye konustu.

Kaynak: İHA