Rektör Altun, Feyyaz Selçuk San Adalet Meslek Yüksekokulu'nda Incelemelerde Bulundu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, hayirsever Mehmet San tarafindan yapimi tamamlanan ve yakinda zamanda egitim-ögretime açilmasi planlanan Feyyaz Selçuk San Adalet Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.

Rektör Altun, Feyyaz Selçuk San Adalet Meslek Yüksekokulu'nda Incelemelerde Bulundu
ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Oktay Özkan ve Prof. Dr. Sultan Tasci ile birlikte Feyyaz Selçuk San Adalet Meslek Yüksekokulu’nun yapimini üstlenen Hayirsever Mehmet San’i ziyaret ederek, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Onur Korkmaz ile birlikte yapimi tamamlanan ve yakin zamanda açilmasi planlanan Feyyaz Selçuk San Adalet Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Fatih Altun ziyarette yaptigi açiklamada Feyyaz Selçuk San Adalet Meslek Yüksekokulu’nun yapimini üstlenen Hayirsever Mehmet San’a tesekkür etti.

2 bin 650 metrekare kapali alana insa edilen Adalet Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasinin ögrenciler için güzel bir egitim-ögretim binasi oldugunu belirten Rektör Altun, “Üniversitemize hayirseverlerimizin yaptigi katkilar herkesçe bilinmektedir. Kurulusundan bu yana hayirseverlerimizin katkilari da devam etmektedir. Insallah bu katkilar da her geçen gün artarak devam edecektir ”dedi.

Kaynak: İHA