Isinmak Isterken Belediyenin Halk Marketini Yakti

Adana’da bir kisinin gece isinmak isterken kartonlari tutusturunca Seyhan Belediyesi Halk Marketin deposunu yaktigi belirlendi. Gözaltina alinan süpheli adliyeye sevk edildi.

Isinmak Isterken Belediyenin Halk Marketini Yakti
Olay, dün Dösem Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, sabaha karsi Seyhan Belediyesi Halk Marketin deposunda yangin çikti. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çagrildi. Ekipler müdahale edip yangini söndürdü. Ancak depo kullanilamaz hale geldi, çok miktarda gida ürünü ise kül oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri de yangini kimin çikardigini bulmak için çalisma baslatti. Yapilan çalismada polis güvenlik kamerasini incelediginde bir kisinin marketin önünde ates yaktigini daha sonrada oradan uzaklastigini tespit etti. Yapilan bu tespitin ardindan süphelinin Ramazan S. (57) oldugu belirledi. Polis bu tespitlerin ardindan kisa bir süre sonra süpheliyi yakaladi.

Süpheli emniyetteki ifadesinde sokakta kaldigini gece üsüdügü için kartonlari yaktigini bir anda marketin tutustugunu korkup kaçtigini söyledigi ögrenildi. Süpheli ifadesinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA