Biçakli Gaspçi Sert Kayaya Çarpti

Izmir’in Karabaglar ilçesinde bir markete girerek elindeki biçakla gasp girisiminde bulunan süpheli, is yerinde bulunan müsteri tarafindan etkisiz hale getirildi. Meydana gelen olay marketin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Biçakli Gaspçi Sert Kayaya Çarpti
Olay, 11 Ocak günü aksam saatlerinde Karabaglar ilçesinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyusturucu etkisinde oldugu öne sürülen bir kisi markete gelerek elindeki biçagi gösterip gasp girisiminde bulundu. Bu esnada alisveris yapmak için markette bulunan A.Ç., kapüsonlu gaspçiya karsi geldi. Süpheli elindeki biçakla A.Ç.’nin üzerine yürürken, kisa süren bogusma sonrasi A.Ç. yumruk darbeleriyle gaspçiyi etkisiz hale getirdi. Daha sonra gaspçi marketten kaçarak uzaklasti.

Yasanan olay marketin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntüde elindeki biçakla gasp girisiminde bulundugu öne sürülen kapüsonlu süpheli, marketteki müsteriyle bir süre konustuktan sonra biçakla üzerine yürüdü. Daha sonra müsteri tarafindan yasanan kisa süreli bogusmanin ardindan yumruk darbeleriyle etkisiz hale getirildi.

Kaynak: İHA