Aydin'da Sehir Hastanesi'ne Tasinma Hazirliklari Basladi

Aydin’in saglik yapisini güçlendirecek Aydin Sehir Hastanesi’nde sona yaklasilirken, Aydin’daki hastanelerin bashekimleri ile bir araya gelen Aydin Il Saglik Müdürü Osman Açikgöz, hastaneye tasinma sürecini degerlendirdi.

Aydin'da Sehir Hastanesi'ne Tasinma Hazirliklari Basladi


Saglik hizmetlerinin daha nitelikli sunulmasi amaciyla Saglik Bakanligi’nin 2020 yatirim programina alinarak 2021 yili Kasim ayinda merkez ilçe Efeler’de insaatina baslanan ve Aydin’i sevk eden degil sevk alan bir il konumuna tasimasi hedeflenen Aydin Sehir Hastanesi’nin yapiminda sona gelindi. Aydin ve Ege Bölgesi’nin uluslararasi kalitede bir saglik kampüsü haline gelmesi beklenen hastane ile ilgili bir toplanti düzenleyen Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz, Efeler’deki hastanelerin bashekimleri ve hastane müdürleri ile tasinma sürecini degerlendirdi.

Konu ile ilgili Aydin Il Saglik Müdürlügünden yapilan açiklamada, "Saglik Müdürümüz Dr. Osman Açikgöz Baskanliginda, Kamu Hastaneleri Hizmetleri ve Destek Hizmetleri Baskanlari, Baskan Yardimcilari, Aydin Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ve Aydin Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi Bashekim ve Hastane Müdürlerinin katilimi ile Aydin Sehir Hastanesi’ne tasinma süreci ile ilgili istisare toplantisi gerçeklestirildi" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA