Servis Araciyla Çarpisan Otomobil Evin Bahçesine Uçtu Açiklamasi 2 Yarali

Kocaeli’nin Gebze servis araciyla çarpisan otomobil bir evin bahçesine uçtu. Servis araci ise park halindeki araçlara çarpti. Kazada 2 kisi yaralandi.

Servis Araciyla Çarpisan Otomobil Evin Bahçesine Uçtu Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Adem Yavuz Mahallesi Karacaoglan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ibrahim Ethem A. idaresindeki 34 BFU 565 plakali Ford marka otomobil ile Sezgin K. yönetimindeki 34 LGC 648 plakali Mercedes marka servis araci, dört yolun kesistigi noktada çarpisti. Çarpismanin siddetiyle otomobil, bir evin bahçesine uçarken, servis araci ise park halindeki 2 araca çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücü Ibrahim Ethem A. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Mert Ç. yaralandi. Kazayi görenler, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri, yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Ardindan ambulansa alinan yaralilar, tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere kaldirildi. Kazayi duyarak olay yerine gelen Ibrahim Ethem A.’nin annesi, oglunun yaraladigini duyunca fenalik geçirdi. Ardindan fenalasan annenin de hastaneye kaldirildigi ögrenildi. Kazayla ilgili inceleme baslatildi.

“Bahçede bir çocuk olsaydi üstüne gelecekti”

Ayni yolda sürekli kaza meydana gelmesinden yakinan mahalle sakini Sükrü Güler, “Evimizde oturuyorduk, bir anda bir ses duyduk. Disariya çiktik, burada her zaman olan kazalardan oldugunu gördük. Hatta bundan 2 hafta önce motosiklet kazasi oldu. Daha önce bir hafif ticari araç uçtu, bir kamyonet devrildi. Evimizin bahçesine kadar girdi araç. Biz bu yola bir çözüm bulunmasini istiyoruz. Ana cadde diye geçiyor ama hiç bir sey yok burada. Evimizin bahçesine uçtu araç. Bahçede bir çocuk olsaydi üstüne gelecekti. Adam evinin camindan bakiyor, bahçede araba var. 2 metrelik duvarin üzerinden asip gelen bir araba. Evimizin içine de girebilir demek ki. Yetkililerin buraya bir çare bulmasini istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA