Van'da Yeni Yil Coskusu

Yeni yil tüm Türkiye’de oldugu gibi Van’da da coskuyla kutlandi.



Van’da yeni yil farkli mekanlarda coskuyla kutlandi. Kimi vatandaslar yeni yila kafelerde girerken, kimi vatandaslar ise 5 yildizli otelleri tercih etti. Kentin otellerinde düzenlenen yilbasi gecesi programinda seslendirilen türkülerle kimi zaman duygulu anlar yasayan vatandaslar hareketli sarkilarda ise göbek atip halay çekti. DoubleTree By Hilton Van Hotel Genel Müdürü Irem Tinli Angün, düzenlenen yilbasi programinda vatandaslarin yogun ilgi gösterdigini belirterek, “2022 yilina acisiyla, tatlisiyla veda ediyoruz. Çok güzel bir yil geçirdigimizi düsünüyoruz. 2023 yilini öncelikle Van halkinin ve tüm milletimizin saglik, huzur ve mutluluk içerisinde karsilamasi ve devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy ise yeni yil nedeniyle düzenlenen programda hem Türk hem de Iranli misafirleri agirladiklarina vurgu yaparak, “Savaslarin hiç olmadigi, çocuklarin hep güldügü, yüzümüzden tebessümün eksilmedigi, sevdiklerimizin hep yanimizda oldugu güzel, saglikli nice mutlu yillar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Yeni yil kutlamalarinda gönüllerince eglenen vatandaslar da yeni yilin herkese saglik, mutluluk ve huzur getirmesi dileklerinde bulundu.
Kaynak: İHA