Vali Ilhami Aktas, Yilin Son Gecesinde Görev Basindaki Personelleri Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi Ilhami Aktas, yilin son gecesinde görevi basinda olan personelleri ziyaret edip, yeni yillarini kutladi.

Vali Ilhami Aktas, Yilin Son Gecesinde Görev Basindaki Personelleri Ziyaret Etti
Kepez Polis Merkezi Amirligi, Çanakkale’ye girisi ve çikis noktalarindaki polis uygulama noktasi ve iskele meydaninda görev yapan polis memurlari ile Anafartalar Polis Merkezi Amirligini ziyaret eden Vali Ilhami Aktas, polis merkezinde görevli polis memurlariyla bir araya gelerek polislerin yeni yilini kutladi.

Uygulama noktalarinda görevli polis memurlariyla bir süre sohbet ederek yapilan uygulamalar hakkinda bilgi alan Vali Ilhami Aktas, çalismalarinda basarilar diledi. Yeni yil ziyaretleri çerçevesinde Jandarma Merkez Komutanligi ve Sahil Güvenlik personelleri ziyaret eden Vali Ilhami Aktas, jandarma ve sahil güvenlik personelleri ile bir süre görüserek yeni yillarini kutladi, personellere görevlerinde kolayliklar diledi.

Yilbasi ziyaretlerinde son olarak Çanakkale Havalimani ile DHMI Kurtarma ve Yangin Istasyonunu ziyaret eden Vali Ilhami Aktas, Çanakkale Havalimani personeliyle bir süre görüserek yeni yillarini kutladi, personellere görevlerinde basarilar diledi.

Yilbasinin huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alindigini kaydeden Vali Ilhami Aktas, “2023 yilinin hem Çanakkaleli hemsehrilerimiz hem de bütün milletimiz için saglik, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Vali Ilhami Aktas’a, Çanakkale Cumhuriyet Bassavcisi Altug Kürsat Sahin, Il Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Il Jandarma Komutani J. Kd. Albay Sadi Akman ve Sahil Güvenlik Bati Marmara Grup Komutani SG. Yb. Ercan Oran eslik etti.
Kaynak: İHA