Sarikamis Kayak Merkezi'nde Bengü Ile Yilbasi Coskusu

Sarikamis Kayak Merkezi’nde yerli ve yabanci turistler, sarkici Bengü’nün sarkilariyla yeni yila merhaba dedi.

Sarikamis Kayak Merkezi'nde Bengü Ile Yilbasi Coskusu
Sarikamis Cibiltepe Kayak Merkezi ve oteller bölgesinde yeni yil kutlamalari renkli ve coskulu geçti. Yerli ve yabanci turistler, her yil oldugu gibi bu yil da yeni yila kayagin ve kis turizminin merkezi Sarikamis’ta girmeyi tercih etti. Kayak Merkezinde bulunan güzide otellerde düzenlenen yilbasi programlari çerçevesinde, havai fisek gösterileri, uçurulan dilek balonlari, halk oyunlari gösterileri, oryantal show ve sanatçi Bengü ile yeni yil karsilandi. Böylece yeni yila Sarikamis’ta giren yerli ve yabanci turistler unutulmaz bir gece yasadi.

"Bengü ile unutulmaz bir yilbasi gecesi’’

Türk pop müziginin basarili sanatçisi Bengü, yilbasina özel programi ve repertuari ile Duja Chalet’de sahne aldi. Birçok gösteri ve etkinligin yer aldigi özel yilbasi programinda misafirler, havai fisek ve dans gösterileri esliginde yeni yila ‘merhaba’ dedi.



Bengü kayak severleri Sarikamis’a davet etti

Eglenceye katilan konuklarin ortak temennisi, baris ve kardeslik oldu. Sanatçi Bengü, Türkiye’nin en güzel pistlerinin bulundugu Sarikamis Cibiltepe Kayak Merkezi’ne kayak severleri davet etti.
Kaynak: İHA