Emniyet Müdürü Sokaga Indi, Ekipleri Tek Tek Denetledi

Kocaeli Il Emniyet Müdürü Veysal Tipioglu, yeni yili sokakta karsiladi. Uygulama yapan ekiplerin yeni yilini kutlayan Tipioglu, "Bizim temel hedefimiz suçu islenmeden önlemektir" dedi.

Emniyet Müdürü Sokaga Indi, Ekipleri Tek Tek Denetledi
Kocaeli Il Emniyet Müdürü Veysal Tipioglu, yeni yilda görevi basinda olan ekiplerle sahaya indi. Polis ekiplerinin, vatandaslarin ve gazetecilerin yeni yilini kutlayan Kocaeli Il Emniyet Müdürü Veysal Tipioglu, 2022 yilinda güvenlik güçlerinin bütün alanlarda müdahale ettigini söyledi.



"Bizim temel hedefimiz suçu islenmeden önlemektir"

Herkesin yeni yilini kutlayan Kocaeli Il Emniyet Müdürü Veysal Tipioglu, “Kocaeli emniyeti tam kadro sahada. Yaklasik 2 bin 596 meslektasimiz görev yerlerindeler. Bütün alanlarda tedbirlerimizi aldik. Kocaeli’deki vatandaslarin yeni yila huzurlu girmesi için çalisiyoruz. Su ana kadar olumsuz bir tablo yok. Bizim temel hedefimiz suçu islenmeden önlemektir. Bunu ekiplerimiz yaklasik 3 yildir fevkalade bir basariyla uyguluyorlar. Özellikle polisin alana çikmasiyla suçlarda ciddi bir azalma oldugunu görüyoruz. Kocaeli Il Emniyet Müdürlügü 2022 yilinda bütün alanlarda terörle mücadelede, uyusturucuyla mücadelede, asayis suçlariyla mücadelede, trafik tedbirleri, destek hizmetleri, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri olmak üzere polisi ilgilendiren bütün alanlara üstün görev anlayisiyla görevini yerine getirmistir. En az rütbeden en yüksek rütbeye kadar bütün arkadaslarimiz sadakatle huzur ve güvenligi saglama noktasinda gayret göstermistir. Bunun neticesi de istatistiklere yansimistir. Bütün alanlarda polisimizin anil teri ve emegi vardi. 2023 yilinda gerek uyusturucuyla olsun gerek asayisle olsun, gerek terörle mücadele de olsun, gerek trafik faaliyetlerinde olsun polisi ilgilendiren bütün alanlarda ayni azimle hizmet etmeye devam edecegiz ve çitayi gittikçe yükseltecegiz. Su ana kadar bütün noktalarimizi ziyaret ettik. Allah bütün vatan evlatlarimizi korusun. Allah ülkemize milletimize, bayragimiza zeval vermesin. Bu vatan ugruna canlariyla topraklarimizi vatan yapan, kanlariyla da bayraklarimizi bayrak yapan aziz sehitleri rahmetle aniyoruz. Herkesin yeni yilini tebrik ediyorum. Ailelerinizle birlikte huzur içerisinde bir yil temenni ediyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA