Baskan Demirtas Açiklamasi 'Bu Topraklarda Özgürce Yasiyorsak, Bunu Sehitlerimiz Ve Gazilerimize Borçluyuz'

Samsun’un Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, Türkiye Harp Malulleri, Sehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Dayanisma Dernegi’ni ziyaret etti. Baskan Demirtas, “Bugün bu topraklarda özgürce yasiyor ve sanli bayragimizi gururla gönderde dalgalandirabiliyorsak, bunu aziz sehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz” dedi.

Baskan Demirtas Açiklamasi 'Bu Topraklarda Özgürce Yasiyorsak, Bunu Sehitlerimiz Ve Gazilerimize Borçluyuz'
Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, Türkiye Harp Malulleri, Sehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Dayanisma Dernegi Baskani Necati Yilmaz ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasinda ziyaret etti. Baskan Demirtas burada gazilerin ve sehit ailelerinin taleplerini dinledi.

Dernek Baskani Necati Yilmaz ile dernek binasini gezerek bilgiler alan Baskan Demirtas, bütün dünyanin zor bir dönemden geçtigini vurgulayarak, “Savaslar oluyor. Insanlar vatanlarini terk ediyor. Böyle dönemlerde insan gazilerimizin kiymetini daha iyi anliyor. Bu topraklarda kahramanlar yasiyor. Sizler bu çabayi göstermeseydiniz bugün bambaska yerlerde olabilirdik. Bu milletin harci bu kültürdür. Bu kültürü yasatan da sizlersiniz. Bu vatani ayakta tutan sey vatan sevgisidir, millet askidir. Onu da sizler yasatiyorsunuz. Sizler bize emanetsiniz. Her zaman basimizin üstünde yeriniz var. Gücümüz neye yeterse yapmaya haziriz. Biz bir aileyiz. Sizlerin bizim gönlümüzdeki yeri bambaska ve bu hep böyle olmaya devam edecek” diye konustu.

Kaynak: İHA