Aydin'daki Patlamada Tutuklu Sayisi 4'E Yükseldi

Aydin’in Nazilli ilçesindeki dönercide geçtigimiz Cuma günü meydana gelen ve 7 kisinin hayatini kaybettigi patlama sonrasi devam eden sorusturmada tutuklu sayisi 4’e yükseldi.

Aydin'daki Patlamada Tutuklu Sayisi 4'E Yükseldi
Nazilli’de dönercideki patlama ve ardindan çikan yanginda 7 kisi hayatini kaybetmisti. Olayin ardindan polis ekiplerinin yaptigi çalismalar ile 10 süpheli gözaltina alindi. Bunlar arasinda emniyette islemleri tamamlanan is yerinin sahibi L.Y., esi F.Y., tüp bayisi sahibi A.B. ile çalisanlar S.G., N.A. ve Z.A. adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 6 kisiden is yeri sahibi L.Y., esi F.Y. ve tüp bayisi sahibi A.B. tutuklanmisti. Is yeri çalisanlarindan N.A. savcilik tarafindan, S.G. ve Z.A ise mahkemece adli kontrol ile serbest birakilmisti.

“Tutuklu sayisi 4’e yükseldi”

Öte yandan is yeri çalisani oldugu tespit edilen haklarinda gözalti karari verilen patlamada yaralanan 4 kisinin ise Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavileri sürüyordu. Tedavileri tamamlanan O.S., M.B. ve H.P. emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Is yeri çalisani oldugu ögrenilen O.S. ve M.B. savcilik tarafindan serbest birakilirken, tüp degisimine yardim ettigi tespit edilen H.P. mahkeme tarafindan tutuklandi. Böylece patlama olayi ile ilgili tutuklu sayisi 4’e yükseldi. Bir süphelinin ise hastanede tedavisinin devam ettigi aktarildi.
Kaynak: İHA