Antalya'da 2023'Ü Denize Girerek Karsiladilar

Antalya’da kendilerine ’Yaz Kis Denize Girenler’ adini veren ve aralarinda ögretmen, mühendis, is adamlari ile farkli mesleklerden kisilerin bulundugu 25 kisilik grup, 2023 yilini 10 derece hava sicakliginda 20 derece ölçülen denize girerek karsiladi.

Konyaalti Sahili’ne esleri ve çocuklariyla gelen grup üyeleri, isinmak için sahilde ates yakti. Türk bayraklari ve Atatürk posterleriyle bir süre sahilde vakit geçiren grup, geri sayimin ardindan saat 00.00’da denize girdi. Havai fisekler esliginde kendilerini 10 derece hava sicakliginda Akdeniz’in 20 derece ölçülen sularina birakti. Grup üyeleri bir süre denizde kulaç atti ve yanlarinda getirdikleri Türk bayraklari ve Atatürk posterlerini açti. Kendilerine ’Yaz Kis Denize Girenler’ adini veren ve aralarinda ögretmen, mühendis, is adamlari ile farkli mesleklerden kisilerin bulundugu grup, 2023 yilini denize girerek karsiladi.

Yeni yili denizde karsilayan grup üyelerinden Mehmet Aydogan, "Bu yili da her zaman ki gibi denizde karsiladik. Herkesin yeni yilini kutluyoruz. Denizde yeni yili karsilamak çok güzel” dedi.

Denize girmenin son derece saglikli olduguna dikkat çeken Nail Avci da, "Denize girmek her zaman güzeldir. Bütün dünyaya güzel mesajlar vermek istiyoruz. Saglik, mutluluk ve huzur dolu bir dünya istiyoruz” ifadelerini kullandi.

11 yasindaki Atlas Mutlu ise herkesin yeni yilini kutladigini belirterek "Su biraz soguk geldi ama ben ilk kez giriyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA