Kaymakam Özçelik, Mesirtepe Üs Bölgesi Ile Okul Ziyareti

BITLIS – Bitlis’in Hizan Kaymakami Nurhalil Özçelik, Mesirtepe Üs Bölgeside asker ve güvenlik korucularini ziyaret etti.

Kaymakam Özçelik, Mesirtepe Üs Bölgesi Ile Okul Ziyareti
Kaymakam Özçelik, üs bölgesinde incelemelerde bulunarak, Ilçe Jandarma Komando Tabur Komutani Muharrem Volkan Karali’dan tedbirler ve yürütülen çalismalar hakkinda bilgiler alarak, “Devletin birligi ve bütünlügü ile vatandasin huzur ve güveni için gece-gündüz demeden, zor sartlarda büyük bir özveri ve fedakarlikla görevlerini icra eden kahraman askerlerimize görevlerinde basarilar diliyorum” dedi.

Kaymakam Özçelik’e ziyaretleri sirasinda Ilçe Jandarma Komando Tabur Komutani Yarbay Muharrem Volkan Karali, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Burhan Çolak ve Ilçe Emniyet Müdürü Mahmut Metin Eyidogan eslik etti.

Kaymakam Özçelik’in okul ziyareti

Üs bölgesinden ayrilan Kaymakam Özçelik, Harmandöven köyüne bagli Otlu Mezrasi Ilkokulunu ziyaret etti. Ögrenciler ile birlikte derse katilan Kaymakam Özçelik, ögretmenlerden egitim ögretimle ilgili yapilan çalismalar ve okulun sorunlari hakkinda bilgi aldi. Ögrencilerle yakindan ilgilenen Kaymakam Özçelik, ögrencilerle sohbet ederek çesitli hediyeler verdi. Okul ziyaretinde köylülerle de sohbet eden Kaymakam Özçelik, “Halkimizla her alanda sicak temasimiz her zaman olacaktir. Köylere ziyaretlerimizi siklastirarak Devletimizin sefkat elini uzatip sorunlara çözüm üretmeye devam edecegiz” dedi.

Ziyaretleri sirasinda Kaymakam Özçelik’e Ilçe Jandarma Komando Tabur Komutani Yarbay Muharrem Volkan Karali, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Burhan Çolak ve Ilçe Emniyet Müdürü Mahmut Metin Eyidogan eslik etti.
Kaynak: İHA