Balikesir'de 71 Sahsa 'Huzur' Operasyonu

Balikesir’de polis ve jandarma ekiplerinin il genelinde yaptiklari ’Huzur’ operasyonlarinda çesitli suçlardan aranan toplam 71 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 5 sahis tutuklandi.

Balikesir'de 71 Sahsa 'Huzur' Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Karesi, Balya, Bandirma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gömeç, Havran ve Ivrindi ilçelerinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 25 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 5 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda; 2 adet ruhsatsiz tabanca ve tabancalara ait 37 adet fisek, 1 adet ruhsatsiz tüfek ve 2 adet kurusiki tabanca ele geçirildi.

Yine Il Jandarma Komutanligi ekiplerinin il genelinde genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Bandirma, Burhaniye, Bigadiç, Edremit, Erdek, Gönen, Gömeç, Havran, Karesi, Kepsut, Manyas, Savastepe ve Susurluk, yapilan çalismalarda ve yapilan yol kontrol ve aramalarinda; çesitli suçlardan aranan 46 sahis gözaltina alinirken, 1 adet ruhsatsiz tabanca ve 6 adet fisek, 2 adet ruhsatsiz av tüfegi, 1 adet kurusiki tabanca, 1 adet biçak ele geçirildi.
Kaynak: İHA