SCÜ'de Akademik Kurul Toplantisi Yapildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Hukuk Fakültesi ve Türk Müzigi Devlet Konservatuvari Akademik Kurul Toplantisi gerçeklestirildi.

SCÜ'de Akademik Kurul Toplantisi Yapildi
SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yildiz’in katilimiyla Hukuk Fakültesi’nde düzenlenen toplantiya Hukuk Fakültesi Dekani Ali Taskin, Rektör Danismani Doç. Dr. Enis Baha Biçer ve fakültede görev yapan akademisyenler katildi.

Egitim-ögretim, uygulama ve arastirma faaliyetlerinin degerlendirildigi toplantida, Prof. Dr. Ali Taskin fakülte çalismalari hakkinda sunum gerçeklestirdi.

Program sonunda Rektör Yildiz, 2020-2022 yillari arasinda doçentlik ve doktor ögretim üyesi kadrosuna atamalari yapilan, ögretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Rektör Yildiz daha sonra Türk Müzigi Devlet Konservatuvari Akademik Kurul Toplantisina katildi.

Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Göktürk Erdogan konservatuvarda yapilan çalismalar hakkinda Yildiz’a bilgi verdi.

Akademik kurullarin önemine deginen Rektör Prof. Dr. Yildiz, “Göreve geldigimizden bu yana dikkat ettigimiz konulardan biri akademik kurullardir. Akademik kurul çalismalarini her zaman yakindan inceliyoruz” dedi.

Yildiz; toplanti sonrasi 2020-2022 yillari arasinda doçentlik ve doktor ögretim üyesi kadrosuna atamalari yapilan ögretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.
Kaynak: İHA