Kepez'e, 12 Derslikli Ilkokul Yapim Protokolü Imzalandi
Antalya Valisi Ersin Yazici, hayirsever Mustafa Sert ve Bahriye Sert ile Kepez Duaci Mahallesi’ne yapilacak “Bahriye-Mustafa Sert Ilkokulu” için protokol imzaladi.

Hayir isinin parayla bir ilgisi olmadiginin altini çizen Vali Yazici, " Devletimiz bu okullari yaptiriyor ama sizin gibide hayirseverlerimize ihtiyacimiz var. Kalpte bir güzellik olmayinca çogu kisiye nasip olamiyor. O yüzden hep diyorum, bu is para isi degil gönül isidir. Hem vatandas hem de bir vali olarak sizlere tesekkür ediyorum. Allah sayinizi arttirsin. Yapilacak olan ilkokulumuz, Kepez’imize ve Antalya’miza hayirli olsun” dedi.
Antalya’mizda Egitime Yeni Bir Yuva Daha
Meslek hayati boyunca egitimin, ajandasinda hep ilk sirada yer aldigina deginen Vali Yazici, “Hayirseverlerimizin sehrimize, egitimimize destekleri tüm hiziyla devam ediyor. Bugün de bir saglikla ilgili bir de okul yapimi ile ilgili hayirseverlerimizle protokol imzaliyoruz. Eylül ayi içerisinde toplamda 5 protokol imzalamis olduk. Bugün imzaladigimiz protokolle Antalya’mizda egitime yeni bir yuva daha kazandirdik. Egitime yapilan bu yatirimlar çok önemli. Çünkü gelecegimizin, egitime verdigimiz önemle sekillenecegini biliyoruz. Bu yüzden egitim olmazsa olmazimiz. Gençlerimize ne kadar yatirim yaparsak, o kadar gelecegimize yatirim yapmis oluruz” diye konustu.
Bahriye-Mustafa Sert Ilkokulu’nun 12 ayda bitmesi hedefleniyor.
