Baskan Dinçer Yürütülen Çalismalari Sahada Inceledi

Aksaray Belediye Baskani Eren Dinçer, kent genlinde yapilan çalismalari yerinde inceleyerek, “Halkimiza kaliteli ve en iyi hizmeti sunmak için ilk günkü azim ve heyecanla çalismaya devam ediyoruz” dedi.

Baskan Dinçer Yürütülen Çalismalari Sahada Inceledi
Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer, belediye tarafindan sahada yürütülen çalisma ve projeleri yerinde inceledi. Daha öncede birçok kez sahada incelemelerde bulunarak projelerin asamalari hakkinda ilgili birim müdüründen bilgi alan Baskan Dinçer, ilk olarak Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan Coglaki Mahallesi Ervah Kabristanligi yolunda devam eden asfalt çalismasini yerinde inceledi. Aksaray’da altyapida oldugu kadar üst yapida da önemli projeler yürütüldügünün altini çizen Belediye Baskani Dinçer, sehir içi ulasimin konforunu artirmak için sehrin birçok noktasinda es zamanli olarak asfalt serim çalismalarinin sürdügünü aktardi. Aksaray Belediyesinin sicak asfalt için yogun mesai harcadigini sözlerine ekleyen Baskan Dinçer, asfalt seriminde görev alan personellere kolayliklar diledi. Asfalt döküm çalismasinin her asamasini kontrol ederek denetleyen Baskan Dinçer, belediye personelleriyle birlikte asfalt serimi yapti. “Aksaray’da sehir içi ulasiminda standartlari yükseltiyoruz” diyen Baskan Dinçer, “Sehrimizde ulasim konforunu ve kalitesini yükseltmek için altyapi sikintisi olmayan cadde ve sokaklarda zemin güçlendirmesi yapiyor, piril piril asfaltlarimizi döküyoruz” ifadelerini kullandi.

Belediye Baskani Evren Dinçer, asfalt çalismasindan sonra Kalanlar Mahallesinde tamamlanma asamasina gelen Kalanlar Millet Bahçesinde de incelemelerde bulundu. 42 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Millet Bahçesi’nin sehre nefes aldiracak biçimde dizayn edildigini söyleyen Baskan Dinçer, “Vatandaslarimizin çocuklariyla birlikte doga ile iç içe olmalarini arzu ederek yapima basladigimiz Kalanlar Millet Bahçemiz tamamlanma asamasina geldi. Çok yakin bir zamanda açilisini yaparak hizmete açacagiz. Sehrimizde yürüttügümüz hizmet odakli her projenin takipçisi olmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA