Agri'da Ögrenciler Ikramlarla Karsilandi

Agri’da Gençlik ve Spor Bakanligi ve Yurtlar Genel Müdürlügüne bagli yurtlara kayit yaptirmak için gelen veliler ve üniversite ögrencileri, ikramlarla karsilandi.

Agri'da Ögrenciler Ikramlarla Karsilandi
AAgri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi Liderleri gönüllü gençler ile birlikte ögrencileri, otobüs terminalinde lokum ve kolonya ikramlari ile karsiladi. Kurulan stantlarda yurt, gençlik ve spor hizmetleri hakkinda bilgilendirilen ögrenciler araçlarla yurtlara götürüldü.

Agri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü personeli, kisa bir süre önce tadilattan geçirilerek hazir hale getirilen il merkezinde 5 ve Patnos ilçesinde ise 1 yurtta, ögrencilerin kayit islemlerine basladi.

"Yurdunuz Yuvanizdir", "Evinize hos geldiniz" pankartlarinin asili oldugu yurtlarin önüne gelen ögrenciler ve yakinlari, yurtlarin bahçesine alindi.

Yogunlugun olustugu alanlarda kayit için bekleyen ögrenciler ve yakinlarina, kurum personelince seker ve çay ikram edildi.

Kayit islemlerinin ardindan yurtlara yerlestirilmeye baslayan ögrenciler kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan memnuniyetlerini dile getirdi.

Yurt Hizmetleri Sube Müdürü Nesim Aydin yaptigi açiklamada; Yurt kapasitelerinin 6 bin 345 oldugunu söyledi.

Tüm ögrencilerimiz yurtlarimiza sorunsuz bir sekilde yerlestirmeye devam ediyoruz.

Tatil döneminde yurtlarimizda detayli bakim ve onarim çalismasi yaptiklarini belirten Aydin, söyle konustu:

"Personelimiz, ögrencilerin yurt kaydi için bugün görevdeler. Herhangi bir sikintimiz yok, disarida kalan ögrencimiz de yok. Yedekler ve hiç kaydi olmayan ögrencileri imkanlar dahilinde misafir ediyoruz. Ögrenciler ve velilerle yakindan ilgileniyoruz dedi.

Ögrencilerden Eda Yesilyurt; Agri’ya Sivas ilinden otogara indim. Burada Agri Gençlik Merkezi tarafindan kurulan stantlarda çok güzel karsilandik. Yurduma ailem ile birlikte gittim. Burada da beni ve ailemi güler yüz ile karsilayan Agri GSB ailesine tesekkür ediyorum dedi.

Ögrenci Velilerinden Osman Alper ise; Kizim ile birlikte Agri Yurtlarinda çok güzel karsilandik. Bize gösterdikleri ilgi ve alakalarindan dolayi tüm personele tesekkür ediyorum dedi.

Kaynak: İHA