Drift Festivalinde Tepki Çeken Müstehcen Görüntüler

Antalya’nin Demre ilçesinde Belediye tarafindan organize edilen 1. Demre Drift ve Tuning Fest’te müstehcen dans gösterileri tepkilere neden oldu. Demre Belediye Baskani Okan Kocakaya, dans gösterilerinin organizasyon dahilinde olmadigina vurgu yaparak, “Bu tezgahi kuran, Demre Belediyesi ile iliskilendirmeye çalisan ve bilerek yayan kisiler hakkinda yasal yollara basvuracagiz” açiklamasini yapti.

Drift Festivalinde Tepki Çeken Müstehcen Görüntüler


Demre’de ilçe belediyesi tarafindan düzenlenen 1. Demre Drift ve Tuning Fest’te bir kadin araçlarin üzerine çikarak müstehcen dans gösterisi yapti. Festivaldeki gençler o anlari cep telefonlariyla kaydederken, gösteriyi izleyenler arasinda yasi küçük çocuklarin da yer aldigi görüldü.

Sosyal medyada yayilan görüntüler tepkileri de beraberinde getirdi.

Belediye Baskani Kocakaya: "Tezgah"

Demre Belediye Baskani Okan Kocakaya, tepkilerin ardindan sosyal medya hesabindan açiklama yapti. Kocakaya, “Bugün düzenlemis oldugumuz drift festivalinde, nereden ve kimler tarafindan getirildigini bilmedigimiz bir kadina hos olmayan görüntüler verdirtilip hizlica servis edilmistir. Bu organizasyon dahilinde belediyemizin hiçbir hostes, manken vs kisiler ile anlasmasi yoktur. Bu tezgahi kuran, Demre Belediyesi ile iliskilendirmeye çalisan ve bilerek yayan kisiler hakkinda yasal yollara basvuracagiz. Andolsun ki bu memleketi ahlaksizlara birakmayacagim” ifadelerini kullandi. Kocakaya, söz konusu kadinin nasil getirilecegine iliskin güvenlik kameralarini incelediklerini ve yarin yazili olarak savciliga suç duyurusunda bulunacagini da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA