Baskan Yalçin Kirsali Adim Adim Geziyor

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, kirsal mahalleleri adim adim geziyor. Her firsatta kirsal mahallelerde yasayan vatandaslarla bir araya gelen Baskan Yalçin, son olarak da Basakpinar ve Çömlekçi’de mahalle sakinleriyle bulustu. Günlük yogun programin ardindan aksam saatlerinde de kirsal mahallelere ziyaretler düzenleyen Baskan Yalçin, her iki mahallede de büyük ilgi gördü.

Baskan Yalçin Kirsali Adim Adim Geziyor
AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Emrah Karayel’in yani sira AK Parti Talas Ilçe Baskani Hasan Nuri Kus ve teskilat mensuplariyla birlikte ilk olarak Basakpinar’a giden Baskan Yalçin, burada vatandaslarin sorunlarini dinledi, çözüm önerilerini aktardi. Mahalle Muhtari Cemalettin Sivritas’in da hazir bulundugu Basakpinar’da Baskan Yalçin’a ilgi büyüktü. Ilk olarak Basakpinar’a yapilacak proje ve yatirimlari anlatan Baskan Yalçin, ardindan da çesitli konularda gelen sorulari yanitladi. Basakpinar’i ikiye bölecek Güney Çevreyolu’nun girisimleri sonucu bölge disina çikartildigini söyleyen Baskan Yalçin, mahallede yapilmasi planlanan yeni imar plani, Mermerciler Sitesi, meydan düzenleme çalismasi hakkinda bilgiler verdi. AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Emrah Karayel de Baskan Yalçin’in kirsalda önemli islere imza attigina vurgu yaparak, “Mustafa Yalçin baskanimiz ve ilçe teskilatimizla birlikte buradayiz. Baskanimiz sag olsun kirsal mahallelerimizde çok güzel isler yapiyor. Sürekli vatandaslarla bir araya geliyor. Bugün de buraya sizleri dinlemeye geldik.” dedi.

Baskan Yalçin, Milletvekili Karayel ve beraberindekiler Basakpinar’in ardindan Çömlekçi’ye geçti. Muhtar Saban Yilmaz ve mahalle sakinlerince karsilanan heyet, burada da vatandaslarla çay esliginde hasbihal etti. Çesitli konulardaki istek ve önerileri dinleyerek çözüm önerilerini aktaran Baskan Yalçin ve Milletvekili Karayel, kirsal mahallelerin önemini bildiklerini ve buna göre hizmet ürettiklerini dile getirdi.
Kaynak: İHA