Viransehir Millet Bahçesi'nde Sona Gelindi

Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, yapim çalismalarinda sona gelinen millet bahçesinde incelemelerde bulundu.

Viransehir Millet Bahçesi'nde Sona Gelindi
Yenisehir Mahallesi Curcup Deresinde yapim çalismalari devam eden Viransehir Millet Bahçesi insaat alanini ziyaret eden Belediye Baskani Salih Ekinci, yürütülen çalismalar hakkinda yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldi. Çalisanlara islerinde kolayliklar dileyen Ekinci, 260 bin metrekare alan üzerinde insa edilen Viransehir Millet Bahçesinin sosyal donatilari ve piknik alanlari ile Viransehir’e nefes aldiracagini söyledi.

Bitme asamasina gelen millet bahçesinin en kisa sürede tamamlanarak hizmete açilacagini anlatan Baskan Ekinci, Mega projenin tamamlanmasi ile birlikte Viransehir’in yeni cazibe merkezi haline gelecegini belirtti.

Yapim asamasinda sona gelinen projenin Viransehir’e çok yakisacaginin altini çizen Ekinci, “Millet bahçesi, yesil alan ve sosyal donatilari ile Viransehir’imize rahat bir nefes aldiracak. Güzel ilçemizin güzelligine güzellik katacak, yasam kalitemizi artiracak. Yakin zamanda açilisini yapacagimiz Millet Bahçemiz halkimiza simdiden hayirli ve ugurlu olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Curcup Deresinde 260 dönüm alan üzerinde yapim çalismalari devam eden millet bahçesinde mesire alani, millet kiraathanesi, egzersiz ve çocuk oyun alanlari, bisiklet parkuru, kosu ve yürüyüs parkuru ile dinlenme alanlari yer alacak.
Kaynak: İHA