Mugla Il Milli Egitim Müdürü Çay Egitim Sendikalari Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi

Mugla Il Milli Egitim Müdürü Emre Çay baskanligindaki heyet, egitim sendikalarinin il baskanlari ile bir araya geldi.

Mugla Il Milli Egitim Müdürü Çay Egitim Sendikalari Temsilcileri Ile Bir Araya Geldi


Mugla Il Milli Egitim Müdürü Emre Çay, Il Milli Egitim Müdür Yardimcilari Ferman Akbulut, Serap Aksel, Hasan Arslan ve Il Milli Egitim Sube Müdürü Özcan Kuscu’dan olusan Il Milli Egitim Müdürlügü heyeti ile egitim sendika baskanlari bir araya gelerek, egitim ve egitim çalisanlari gündemine iliskin degerlendirmelerde bulundu.

Toplantida, Ögretmenlik Meslek Kanunu ve ögretmenlerin mesleki gelisimi ve motivasyonlari, yönetici ve ögretmen görevlendirmeleri, egitim yatirimlari ve banka promosyon güncellemesi gibi basliklar üzerinde, egitim paydaslari karsilikli görüs alisverisinde bulundu.

Ögretmen evlerinde yeni yapilan düzenlemeyle ögretmenlerin yüzde elli indirimli konaklama imkani saglanmis olmasinin son derece önemli oldugu vurgulandigi toplantida ögretmenlerin bu tesislerden yeteri kadar yararlanabilme imkanina kavusmalarinin memnuniyet verici olduguna dikkat çekildi.

Ilçe milli egitim müdürlükleri, kaymakamliklar, il milli egitim müdürlügü ve valilik koordinasyonu ile aile bütünlügü gözetilerek yapilan ögretmen görevlendirmelerinin çok daha saglikli hale geldigi ve uygulamanin olumlu oldugunun alti çizildi.

Bu yil gerçeklestirilen Banka Promosyon anlasmasi neticesinde ögretmenlerin elde ettikleri kazancin mevcut ekonomik göstergeler karsisinda güncellenmesi için Milli Egitim Müdürlügü tarafindan baslatilan sürecin ve yapilan çalismalarin degerlendirildigi görüsmelerde, ögretmenlerimizin banka promosyon ödemelerinin yeniden güncellenmesi sürecinde en kisa zamanda sonuca ulasilacagi belirtildi.

Toplanti dilek ve temennilerle sona ererken sendika baskanlari, gerçeklestirilen toplanti için Il Müdürü Emre Çay’a ve tüm ekibine tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA