Alabora Olan Tekneyi Kurtarmak Isterken Ölümle Burun Buruna Geldiler Açiklamasi O Anlar Kamerada

Kastamonu’nun Abana ilçesinde karaya oturan tekneyi kurtarmak için denize açildiklari bot alabora olan iki balikçi denize atlayarak kurtulabildi. Denizdeki iki balikçi, arkadaslari tarafindan kurtarildi.

Alabora Olan Tekneyi Kurtarmak Isterken Ölümle Burun Buruna Geldiler Açiklamasi O Anlar Kamerada
Olay, Kastamonu’nun Abana ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, balik tutmak için denize açilan bir balikçi teknesi, dalgalar sebebi ile Ilisli köyündeki balikçi barinagina yanasmak istedi. Bu sirada motorlari duran tekne, karaya oturdu. Iki balikçi da karaya oturan tekneyi kurtarmak için botla denize açildi. Dalgalar sebebi ile mendireklere çarpan bottaki iki balikçi denize atlayarak kurtulabildi. Daha sonra sandalla denize açilan diger balikçilar, bottan atlayan balikçilari kurtardi. Hastaneye kaldirilan balikçilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

O anlar kamerada

Yasanan olay ise sahildeki vatandaslar tarafindan cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde denize açilan balikçilarin bulundugu botun mendireklere çarptigi görülüyor. Sahildeki vatandaslarin uyarilari sonrasinda bottaki iki balikçi denize atliyor. Denize atlayan balikçilari dalgalar sürüklüyor.
Kaynak: İHA