Vali, Ilçede Köy Ziyaretleri Yaparak, Vatandaslarin Sorun Ve Taleplerini Dinledi

Ardahan Valisi Hüseyin Öner köy ziyaretleri çerçevesinde Çildir ilçesine bagli Asagicanbaz, Güvenocak ve Esmepinar köylerini ziyaret ederek vatandaslarla bulustu.

Vali, Ilçede Köy Ziyaretleri Yaparak, Vatandaslarin Sorun Ve Taleplerini Dinledi
Vali Öner, beraberinde Çildir Kaymakami Muhammed Enes Ipek, Il Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Il Jandarma Komutani Ramazan Yigit ve ilgili kurum ve kuruluslarin müdürleri ile birlikte Asagicanbaz, Güvenocak ve Esmepinar köylerine giderek, konaklari ve taziye evlerinde muhtarlar ve vatandaslarla bulustu.

Ziyaretlerinde yaptigi konusmalarda, Serhat ilçemiz Çildir’a bagli köylerimizi daha iyi tanimak, vatandaslarimizin sorun ve sikintilari yerinde dinlemek amaciyla köy ziyaretleri gerçeklestirdigini söyleyen Vali Öner, köylerin daha yasanabilir hale getirilmesi noktasinda devletin tüm imkanlarini yerinde kullanarak hizmet etme gayretinde olduklarini söyledi.



Köylerdeki egitim, sosyal hizmetler, enerji, ulasim, saglik, asayis ve güvenlik hizmetleri noktasinda vatandaslarla sohbette bulunan Vali Öner, daha sonra muhtar ve vatandaslarin sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Öner, kendisine iletilen sorun, sikinti ve taleplerin hizli bir sekilde degerlendirilmesi ve imkânlar ölçüsünde gerekli çalismalarin yapilmasi yönünde talimatlarda bulundu. Vatandaslar da sorun ve taleplerini bizzat anlatma firsati bulmaktan duyduklari memnuniyeti ifade ederek Vali Öner’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA