Istanbul'da Baba Ve Ogluna 'Duba' Dayagi Kamerada
Kagithane’de bir baba ve oglu binanin önünü dubayla kapatan sahislara sokaga inerek tepki gösterdi. Binadaki bir kadina el ve kol hareketleriyle bagiran adam ve oglu, 2 araç dolu sahis tarafindan feci sekilde dövüldü. Dehset anlari kameralara yansirken, darp edilen baba ve ogul saldirganlardan sikayetçi olmadi.

Pencereye çikan kadinin karsilik vermesi üzerine sinirler iyice gerildi.
Baba ve oglunu öldüresiye dövdüler
Bunun üzerine kadinin ailesinden bir grup, 2 araçla binanin önüne geldi. Buradan grup ile baba ve ogul arasinda baslayan sözlü tartisma bir anda kavgaya dönüstü. Kavganin büyümesi üzerine gruptaki sahislar, baba ve oglunu öldüresiye darp etti. Aldigi darbeler sonucu fenalik geçiren baba bayilarak yere yigildi. Olayin ardindan adamin öldügünü zanneden sahislar, geldikleri araca binerek kaçti. Sesleri duyan vatandaslar ise adamin basina gelerek onu ayiltmaya çalisti. Bir süre sonra kendine gelen adam, oglu tarafindan hastaneye götürüldü. Yasananlar ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.
Baba ve oglu saldirganlardan sikayetçi olmadi
Olayin ardindan ihbar üzerine olay yerine bekçiler sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen bekçilere vatandaslar, ufak bir tartisma oldugunu ve taraflarin ayrildigi bilgisini verdi. Olayla ilgili kimsenin sikayetçi olmamasi üzerine bekçilerin olay yerinden ayrildigi ögrenildi. Öte yandan babanin darp raporu aldigi bilgisine ulasildi.
