Istanbul'da Baba Ve Ogluna 'Duba' Dayagi Kamerada

Kagithane’de bir baba ve oglu binanin önünü dubayla kapatan sahislara sokaga inerek tepki gösterdi. Binadaki bir kadina el ve kol hareketleriyle bagiran adam ve oglu, 2 araç dolu sahis tarafindan feci sekilde dövüldü. Dehset anlari kameralara yansirken, darp edilen baba ve ogul saldirganlardan sikayetçi olmadi.

Istanbul'da Baba Ve Ogluna 'Duba' Dayagi Kamerada
Olay, geçtigimiz Cumartesi günü saat 23.50 siralarinda Kagithane Gürsel Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaklasik 2 ay önce evlenerek semtteki bir eve tasinan gencin yasadigi sokaga ayni binada oturan bir aile tarafindan park yeri için duba konuldu. Aracina yer bulamayan genç, bir süredir aileye dubalari kaldirmalari yönünde uyarida bulundu. Uyarilari dikkate almayan aileye genç, tepkisini sürdürdü. Olay günü ogluna misafirlige gelen baba, dubayla evinin önünün kapatildigini görünce sokaga inerek sözlü tepki göstermeye basladi.

Pencereye çikan kadinin karsilik vermesi üzerine sinirler iyice gerildi.

Baba ve oglunu öldüresiye dövdüler

Bunun üzerine kadinin ailesinden bir grup, 2 araçla binanin önüne geldi. Buradan grup ile baba ve ogul arasinda baslayan sözlü tartisma bir anda kavgaya dönüstü. Kavganin büyümesi üzerine gruptaki sahislar, baba ve oglunu öldüresiye darp etti. Aldigi darbeler sonucu fenalik geçiren baba bayilarak yere yigildi. Olayin ardindan adamin öldügünü zanneden sahislar, geldikleri araca binerek kaçti. Sesleri duyan vatandaslar ise adamin basina gelerek onu ayiltmaya çalisti. Bir süre sonra kendine gelen adam, oglu tarafindan hastaneye götürüldü. Yasananlar ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Baba ve oglu saldirganlardan sikayetçi olmadi

Olayin ardindan ihbar üzerine olay yerine bekçiler sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen bekçilere vatandaslar, ufak bir tartisma oldugunu ve taraflarin ayrildigi bilgisini verdi. Olayla ilgili kimsenin sikayetçi olmamasi üzerine bekçilerin olay yerinden ayrildigi ögrenildi. Öte yandan babanin darp raporu aldigi bilgisine ulasildi.
Kaynak: İHA