Sinir Krizi Geçiren Kadin Evinin Balkonunu Yakti, Camlari Kirip Eline Ne Geçtiyse Sokaga Firlatti

Antalya’da sinir krizi geçiren kadin, evin balkonu yakti. Balkon yandigi esnada evin camlarini parçalayip, asagiya evdeki esyalari firlatan kadin, polis ekiplerince sakinlestirildi.

Sinir Krizi Geçiren Kadin Evinin Balkonunu Yakti, Camlari Kirip Eline Ne Geçtiyse Sokaga Firlatti
Olay, Kizilsaray Mahallesi 73. Sokak üzerindeki 5 katli bir binanin 3. katinda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sinir krizi geçiren Adile D. evdeki esyalari disari firlatti. Oda kapilarinin ve pencerelerin camlarini kiran kadin, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yasatti. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesinin ardindan olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Adrese gelen itfaiye ekipleri, sinir krizi geçiren kadini durdurmaya çalissa da basarili olamadi. Adile D.’nin balkonu atese vermesiyle müdahale etmek zorunda kalan itfaiye ekipleri alevleri söndürdü. Adile D., polis ekiplerinin yarim saatlik ikna çalismasi sonucu sakinlesti.

"Eline ne geçtiyse firlatti"

Adile D.’nin üst komsusu Güngör Sentay, “Devamli eve zara veriyor, evi yakmasi ilk defa oldu. Ev sahibini aradim, ’Ben aldigim paraya bakarim’ dedi.

Arabalarimizi koyamiyoruz korkudan" diye konustu.

Mahalle sakini Ugur Hazir da, “Balkonda bagirip çagiran bir kadin gördük, geldigimde esyalarini balkondan asagiya atiyordu. Elektrik süpürgesi ve eline ne geçtiyse asagiya firlatti. Sonrasinda balkona yakici bir madde döküp atese verdi. Balkondan disari çikip bagirdi. Camlari elindeki biçakla kirdi. Sonra tekrar içeri girip bagirip çagirmaya devam etti" ifadelerini kullandi.

Bayram Iltir adli vatandas, “Biz ev yaniyor sandik ama içeride bir kadin varmis. Elindeki biçakla camlara vuruyordu, disariya elektrik süpürgesi firlatti, insanlara bagirip çagiriyordu" diye konustu.

.
Kaynak: İHA