Çebi Açiklamasi 'KARDEMIR'de Karabük'e Sahip Çikan Bir Yönetim Var'

Kaptan Demir Çelik Grubu Yönetim Kurulu Baskanvekili ve Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi, “(KARDEMIR) Suandaki yönetim muhtesem, derli toplu. Karabük’e sahip çikan bir yönetim var. Alparslan Bayraktar benim tanidigim, bildigim çok degerli bir bürokrattir. Kendisine ve onu burada görevlendiren Recep Tayyip Erdogan Bey’e tesekkür ederim” dedi.

Çebi Açiklamasi 'KARDEMIR'de Karabük'e Sahip Çikan Bir Yönetim Var'


Kaptan Demir Çelik Grubu Yönetim Kurulu Baskanvekili ve Besiktas Baskani Ahmet Nur Çebi, KARDEMIR yönetimi ile ilgili degerlendirmelerde bulundu. Gazetecilere açiklamalarda bulunan Baskan Çebi, BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Karabük Idman Yurdu’na destek verip vermeyeceginin sorulmasi üzerine sehrin bütün kesimi takima sahip çikarsa destek vermek için geri durmayacaklarini söyledi.

Istasyon Caddesi’nde yer alan atil vaziyetteki Kaptan D.Ç. haddehane bölgesine gençlerin faydalanabilecegi bir spor kompleksi yapmayi planladiklarini söyleyen Çebi, “Babamizin emek verdigi bir toprak parçasi burasi. Dolayisiyla kiymetli bizim için. Hayirlara vesile olacak olursa bizim için huzur verici olacaktir. Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili, eski arkadasim. Ayni okulda okuduk. O da Karabük’ün çocugudur, kentine hizmet eder. Burayi degerlendirirken babamizin spora olan ilgisini düsündük. Babamin spora olan ilgisinin arkasinda yatan sebep, ‘Gençlerin basibos kalmalarini engelleyecek tek sey sporla mesgul etmektir. Onlari saglikli bir sekilde yetistirmek için spor yapmalarini saglamaktir’ söylemleri hep kafamizdadir. TOKI’nin sehirlesmesi söz konusu olacaksa, burada aileler oturacaksa çocuklarinin spor yapabilecekleri bir alan yapmayi tercih ederiz” ifadelerini kullandi.

KARDEMIR yönetimi hakkinda da degerlendirmede bulunan Çebi, “Suandaki yönetim muhtesem, derli toplu. Karabük’e sahip çikan bir yönetim var. Alparslan Bayraktar benim tanidigim, bildigim çok degerli bir bürokrattir. Kendisine ve onu burada görevlendiren Recep Tayyip Erdogan Bey’e tesekkür ederim” diye konustu.

Geçmis yillarda KARDEMIR yönetimine karsi mücadele verdiklerini, dertlerini anlatamadiklarini kaydeden Çebi, “Karabük halkinin mali serveti bir sekilde saga sola döküldü. Çok sükür suanda dua diyoruz ama geçmisi ne yapacagiz. KARDEMIR’in üzerinden nemalanlara ne olacak? Kimse bir sey sormayacak mi? Yapanin yanina kar mi kalacak?” diyerek tepkisini dile getirdi.
Kaynak: İHA