ZBEÜ, Avrupa'nin En Büyük Yüksekögretim Fuarinda Yerini Aldi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ekibi, Ispanya’daki Avrupa’nin en yüksek katilima sahip yüksekögretim fuarinda yerini aldi.

ZBEÜ, Avrupa'nin En Büyük Yüksekögretim Fuarinda Yerini Aldi
Ispanya’nin Barselona kentinde düzenlenen fuara ZBEÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu, Dis Iliskiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Murat Ince, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazici ve Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskani Feray Çiçek katildi.

3 gün sürecek olan #EAIE2022 fuarinda ZBEÜ yetkilileri, Dünya’nin çesitli ülkelerindeki üniversitelerden gelen temsilcilerle görüsmeler yaparak hem üniversiteyi tanitti hem de karsilikli is birligi ihtimallerini degerlendirdi.

Fuar ile ilgili konusan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu, böylesi yüksek katilimli bir fuarda üniversitenin de yer almasindan büyük mutluluk duyduklarini dile getirdi. Yenilikçi ve girisimci bir ruha sahip olan üniversitenin Avrupa’da daha taninir bir üniversite haline gelmesi konusunda girisimlerini sürdüreceklerini söyleyen Kutoglu, bu süreçte Erasmus+ anlasmalarinin sayisini arttirmayi hedeflediklerini ifade etti.

Prof. Dr. Kutoglu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’e bu süreçte sundugu katkilardan dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA