OSB Baskani Yalçin, Teknik Kolej'de Denetim Yapti Ögrencilere Nasihatte Bulundu

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Baskani Mehmet Yalçin, Kayseri OSB Teknik Koleji’nin yeni egitim yilina baslamasi nedeniyle Baskanvekili Murat Yibur ve Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Baktir’la beraber inceleme ve denetim ziyareti gerçeklestirdi.

OSB Baskani Yalçin, Teknik Kolej'de Denetim Yapti Ögrencilere Nasihatte Bulundu
Kayseri OSB Teknik Koleji’nde yapilan uygulamalar ve ögrencilerin sosyal alanlari, Kayseri OSB Baskani Yalçin ve yönetimi tarafindan denetlendi. Özellikle üretime yönelik atölye siniflarini ziyaret eden Baskan Yalçin ve yönetimi, kaynak, mobilya döseme ve agaç isleme gibi atölyelerde ögrencilerle bir araya geldi. Denetim gezisine Okul Müdürü Durmus Payas ve ilgili ögretmenler de eslik etti.

Ögretmenlerden bilgi alan ve ögrencilere yaptiklari çalismalar hakkinda sorular soran Baskan Yalçin, ögrencilerin uygulamali egitiminin büyük önem arz ettigini ve fabrikalarda isbasi egitimlerinin ise titizlikle sürdürülmesi gerektigini vurguladi.

Sanayicilerin ihtiyaç duydugu nitelikli eleman temini noktasinda Kayseri OSB Teknik Koleji’nin ögrenciler için büyük bir sans olusturdugunun altini çizen Baskan Yalçin, atölye egitimlerinin ilerleyen zamanlarda ögrenciler için altin bilezik olacagini vurgulayarak, ögrencilere nasihatlerde bulundu.

Ögrencilerin beslenme ihtiyaçlarini giderdikleri okul kantinleri de gezen ve isletmecilerle görüsen Baskan Yalçin, ögrencilerin sagliginin kendileri için ilk sirada geldigini ve bu konuda kantin isletmecilerinden azami hassasiyet göstermelerini istedi.

Baskan Yalçin, OSB Teknik Koleji’nde bu tür ziyaretlerin devam edecegini ve okulun ihtiyaçlarinin kisa sürede giderilmesi için çalismalarin sürecegini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA