Mudanya'da Kaçakçilar Kiskivrak Yakalandi

Mudanya Emniyeti Asayis Büro ekiplerinin es zamanli yaptiklari baskinlar sonucu kaçak olarak satisi ve imalati yapilan tütün ve tütün mamulü imalatinda kullanilan teçhizatlar ve ruhsatsiz bir adet tabanca ele geçirildi.

Mudanya'da Kaçakçilar Kiskivrak Yakalandi
Mudanya Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekiplerince yapilan çalismalar neticesi ilçe genelinde kaçak tütün ve tütün mamulleri imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik Asayis Büro ekiplerinin titizlikle sürdürdükleri çalismalar çerçevesinde ele geçirilenler saskinlik yasatti. Sigara imalatinda seri olarak doldurma imalatinda kullanilan makineler ile ikamet ettikleri mekanlarda ve is yerlerinde makaron dolumu ve satisi yaptigi belirlenen M.A.Ç. isimli sahsin ikamet ve is yeri ile annesine ait olan N.Y.nin ikamet adresinde, ayrica H.O. isimli sahsin is yeri adresi olmak üzere toplam 4 adreste yapilan arama yapildi.

Yapilan aramada, 130 kilo kiyilmis ve paket halinde tütün, yaklasik 100 bin adet bos makaron, yaklasik 33 bin adet satisa hazir içi doldurulmus makaron, 1 adet ruhsatsiz tabanca ile tabancaya ait 6 adet fisek ve sarjör, 3 adedi kompresörlü, 1 adet elektrikli makaron sigara doldurma makinesi, bin 444 adet sigara koymaya yarayan çok amaçli kutu, çok sayida satisa hazir sigara koymaya yarar seffaf kilitli poset, 1,38 gram uyusturucu ele geçirildi.

Hakim karsisina çikanlardan silah ve uyusturucu ile yakalanan M.A. tutuklanirken, digerleri adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA