Kusadasi'nda Hüseyin Turan'dan Müzik Ziyafeti

Kusadasi Belediyesi’nin Ismail Cem Dostluk ve Baris Meydani’nda düzenledigi ücretsiz halk konserleri devam ediyor.

Kusadasi'nda Hüseyin Turan'dan Müzik Ziyafeti


Ünlü Türk Halk Müzigi sanatçisi Hüseyin Turan, Kusadasi’nda sevenleriyle bulustu. Birbirinden güzel eserleri hayranlari için seslendiren Hüseyin Turan, Kusadalilara unutulmaz bir müzik ziyafeti yasatti. Türk Halk Müzigi’nin önemli seslerinden Hüseyin Turan, Kusadasi’nda muhtesem bir konser verdi. Kusadasi Belediyesi’nin ücretsiz halk konserleri ile Ismail Cem Dostluk ve Baris Meydani’nda sahne alan sanatçi Hüseyin Turan’a Kusadalilar yogun ilgi gösterdi. Konserde Hüseyin Turan ve orkestrasi çesitli yörelerden seslendirdigi türkülerle seyircileri costurdu.

Konserde konusan ünlü sanatçi Hüseyin Turan, Kusadasi’nda tekrar sahne almaktan dolayi büyük mutluluk duydugunu belirterek, “ Beni sizlerle bulusturan Kusadasi’nin degerli Belediye Baskani Ömer Günel’e tesekkür ederim. Güzel Kusadasi’nda güzel insanlarla birlikte olmak çok güzel bir duygu” dedi.

Degerli sanatçiya tesekkür plaketi veren Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan ise “Sizi yeniden kentimizde agirliyor olmak bizi de çok sevindirdi” diye konustu.

Kaynak: İHA