Aydin Il Milli Egitim Müdürü Okumus, Okullarda Ögretmen Ve Ögrencilerle Bulusuyor

Aydin Il Milli Egitim Müdürü Seyfullah Okumus yeni egitim ögretim yilinin baslamasinin ardindan okullari ziyaret ederek ögretmen ve ögrencilerle bulusuyor.

Aydin Il Milli Egitim Müdürü Okumus, Okullarda Ögretmen Ve Ögrencilerle Bulusuyor


Tüm Türkiye’de oldugu gibi Aydin’da da 12 Eylül Pazartesi günü 2022-2023 Egitim-Ögretim Yili’nin ilk ders zili çaldi. Ilk ders zili çalan Aydin’da ögrenciler siniflarina kavusmanin heyecanini yasadi. Yeni egitim yilinin baslamasi ile birlikte Aydin genelinde de resmi ve özel 888 okul ve kurumda toplam 15 bin 664 ögretmen ve 185 bin 894 ögrenci ders basi yapti.

Yeni dönemin baslamasinin ardindan Aydin Il Milli Egitim Müdürü Seyfullah Okumus okullara bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aydin Fen Lisesi, Efeler Tepecik Ilk ve Ortaokulu ve Aydin Özel Egitim Uygulama Okulu’nu ziyaret eden Il Müdürü Okumus, ögrencilerle sohbet ederek ögütlerde bulundu. Ögretmenler odasinda okul egitimcileri ile de bir araya gelerek ögrencilerin egitim süreçleri hakkinda bilgi aldi.

Aydin Il Milli Egitim Müdürü Okumus Aydin Özel Egitim Uygulama Okulu’nda yaptigi açiklamada, özel egitim gereksinimli bireylerin egitim süreçleri hususunda Milli Egitim Bakanligi tarafindan özellikle son yillarda yapilan yatirimlarin oldukça dikkat çekici oldugunu vurgulayarak, bu okullarda çalisan ögretmenlerin her zaman fedakarlikla ve büyük bir çabayla egitim gören çocuklari hayata hazirladiklarini ifade ederek tesekkür etti.
Kaynak: İHA