ATV Turu Yapan Turist Kadin 50 Metreden Düstü, Esi Arkasindan Gidince Agaca Takili Kaldi

Antalya’da ATV ile tura çikan 4 kisilik Alman ailede anne 50 metre yükseklikten sarampole düstü. Esinin asagiya düstügünü görerek araciyla arkasindan gitmeye çalisan sahis ise agaca takili kaldi.

ATV Turu Yapan Turist Kadin 50 Metreden Düstü, Esi Arkasindan Gidince Agaca Takili Kaldi
Kaza, Manavgat ilçesi Bucak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Almanya uyruklu anne, baba, kizlari ve Türk damatlarindan olusan 4 kisilik grup, kiraladiklari ATV ile gezintiye çikti. Bir süre sonra Köle Deresi mevkiine gelen ailede Gabriele Elisabeth Niederau’nun kullandigi 07 AYN 179 plakali ATV, patika yoldan çikarak uçurumdan asagiya dogru yuvarlanmaya basladi.

Bu sirada esinin asagiya düstügünü gören Michael Niedarau da kullandigi ATV ile esini kurtarabilmek amaciyla arkasindan gitti. Michael Niedarau’nun kullandigi 33 AHN 381 plakali ATV agaçlara takilarak asagiya uçmaktan kurtulurken, Gabriele Elisabeth Niederau ise kullandigi ATV ile birlikte 50 metre asagiya uçtu. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye saglik, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sedye ile düstügü yerden kurtarilan Gabriele Elisabeth Niederau, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi. Esinin düstügünü görünce ATV ile arkasindan gitmeye çalisan Michael Niedarau, bir an olsun esinin yanindan ayrilmayarak, onunla birlikte hastaneye gitti.
Kaynak: İHA